Østmork - 18 hullPå Losby kan vi by på 27 fantastiske golf-hull som garantert aldri blir kjedelige! Her skal du lete lenge for å finne to hull som ligner hverandre i design og utfordring. Hvert hull byr på sine egne utfordringer, og løsninger, men på grunn av de store greenene er det slett ikke sikkert hverken design eller løsning er den samme fra gang til gang du spiller banen.

Losbys utfordrende mesterskapsbane, Østmork (par 72), er anlagt på begge sider av elven i Losbydalen, og er designet av den kjente svenske arkitekten Peter Nordwall. Banen kjennetegnes av sine store greener, varierte hull, den buktende elven, og av å være en bane som kan utfordre spillere på alle plan.Her testes alle aspekter av spillet i tur og orden fra korte par tre hull hvor man må være pinlig nøyaktig, til lange par fire hvor vannet lurer, og par fem hvor innspillet er like viktig som en god drive.

Den relativt enkle åpningen på de tre første hullene blir straks avløst på hull fire og fem, som ikke gir bort noe gratis. Hull ti er et langt par tre med vann rundt greenen, som fra hvit tee kan sette en støkk i hvem som helst. Hull fjorten er banens lengste par fem, og kan by på vanskeligheter fra begynnelse til slutt hvis ting ikke går som det skal, mens hull 17 gir de langtslående en god birdie mulighet mot slutten av runden. Har du en god dag er det flere snarveier som kan hjelpe deg til en enda bedre score, men hvis spillet ikke sitter helt, så lønner det seg å være ydmyk og følge banens layout.

Østmork har fem forskjellige teesteder; 64, 59, 54, 48 og 39. Disse angir omtrentlig spillelengde fra tee; 6400m, 5900m, 5400m, 4800m og 3900m.

Banerekorden på 62 slag ble satt under Norwegian Challenge i 2013 av svenske Jens Fahrbring.

 

Anbefalte teesteder:

Hcp Herrer Hcp Damer Teested
0-5   64
5-15 0-5 59
15-25 5-10 54
25-36 10-30 48
36-54 30-54 39

For at alle på banen skal få en så god golfopplevelse som mulig, anbefaler vi våre medlemmer og gjester å følge disse anbefalingene ved   valg av teested, eventuelt at man spiller banen kortere.

 

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her