Veien til golf kurs på Losby

Nybegynnerkurset Veien til Golf er obligatorisk for alle som vil starte med golf i Norge. Meld deg på Veien til Golf kurs på Losby i 2019!

Hensikten med Veien til golf kurset er å lære man praktiske og teoretiske aspekter, samt hvordan man skal forholde seg ute på golfbanen -særlig i forhold til andre spillere. Kurset er veldig praktisk rettet, og en større del av kurset holdes ute på banen. Dette gjør at man raskere kommer i gang med spill, og virkelig får se hva golf er.

Kurset går over 12 timer:
Voksne: kr.1500,- 
Barn under 16år: kr.500,-

Inkludert i kurset får du medlemskap i Losby Golfklubb.
Dersom du ønsker et medlemskap med fritt spill på 9-hullsbanen, så koster det totalt kr.3500,- for kurs og medlemskap.
Hvis du ikke ønsker å investere i eget utstyr, så får du låne det gratis her på Losby hele det første året du er medlem!

I tillegg får du muligheten til ukentlig spill sammen med andre nybegynnere på 9-hullsbanen Vestmork, samt ukentlige treninger. Her møter du andre som er ‘ferske’ i spillet, du får muligheten til å knytte sosiale bånd og komme ordentlig i gang med spillet. Dette regnes som en del av kurset, og det forutsettes deltakelse på mist en av disse kveldene, men du er velkommen til å delta hver uke resten av sesongen.

Nye kurs vil bli satt opp fortløpende. Ta kontakt med oss dersom du ikke finner   noen kurs som er aktuelle for deg i listen under, eller om det er interessant å få   satt opp eget kurs for en gruppe; info@losby.no

Vær oppmerksom på at hvert kurs går over flere dager!

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål om å komme i gang med golf.
 

Påmelding VTG kurs

Ingen funnet.