SE SISTE NYHETER

MENY

Veien til golf kurs på Losby

Nybegynnerkurset Veien til Golf er obligatorisk for alle som vil starte med golf i Norge.
 
Meld deg på Veien til Golf kurs

Hensikten med Veien til golf kurset er å lære praktiske og teoretiske aspekter, samt hvordan man skal forholde seg ute på golfbanen -særlig i forhold til andre spillere. Kurset er veldig praktisk rettet, og en større del av kurset holdes ute på banen. Dette gjør at man raskere kommer i gang med spill, og virkelig får se hva golf er.

Selve kurset går over 6 timer med instruktør. Deretter forutsettes det at man deltar på fire treninger i etterkant. Treningene vil foregå både på treningsfeltet og ute på banen.

Inkludert i VTG kurset på Losby, er tilbud om gratis ukentlig trening resten av sesongen, slik at du skal få enda mer ut av kurset ditt!

To ganger i uken får du mulighet til å trene og spille sammen med likesinnede. Dette er uten tvil den beste måten å komme i gang med spillet! Her møter du andre som er ‘ferske’ i spillet, du får muligheten til å knytte sosiale bånd og du får oppleve hva golf dreier seg om.
En kveld i uka er det trening på treningsfeltet, og en kveld er det spill ute på banen. Dette regnes som en del av kurset, og det forutsettes deltakelse på fire av disse kveldene, men du er velkommen til å delta hver uke resten av sesongen, så her er det mye nyttig lærdom å hente -helt gratis!

 

Kostnader for Voksne Barn<16år
Bare kurs kr.1.500,- kr.500,-
Kurs og medlemskap u/spillerett (bet.greenfee ved spill) kr.2.000,- kr.1.000,-
Kurs og medlemskap med fritt spill på 9-hullsbanen kr.3.500,- kr.1.750,-
Kurs og aksjonær kr.9.950,- N/A


Hvis du ikke ønsker å investere i eget utstyr, så får du låne det gratis her på Losby hele det første året du er medlem!

Ta kontakt med oss dersom du ikke finner kurs som passer for deg i listen under, om det er interessant å få satt opp eget kurs for en gruppe, eller om du har noen spørsmål om å komme i gang med golf.

Vær oppmerksom på at kurs som starter på mandag går over to dager -enten mandag og tirsdag, eller mandag og onsdag!
Kurs som starter på lørdag er bare en dag.

Påmelding VTG kurs

Ingen funnet.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her