Vestmork - 9 hull

Vestmork, med sin kompakte layout og høye tilgjengelighet, tilbyr spilleren en varierende og spennende golfopplevelse.
Peter Norwall har lyktes med å skape en svært stimulerende bane i kupert terreng. Samtidig har man ikke spart på kvaliteten hverken under byggeprosessen eller under driftsfasen. Dette er ingen korthullsbane, men en fullverdig og morsom bane for spillere på alle nivåer.
Banen holdes åpen noe lengere enn hovedbanen Østmork, og vi tilbyr også Footgolf her på faste tidspunkt.

Pay & Play
Vestmork er åpnet for Pay & Play. Dette betyr at selv de uten gyldig grønt kort kan få oppleve ekte golf.. Man betaler greenfee i shoppen, og spiller – ferdihetsmessig er det ingen krav. Det eneste kravet er at man har med seg minst én pr spillegruppe som har godkjent hcp. Denne skal være ansvarlig for at hastigheten opprettholdes, og at regler og sikkerhet ivaretas.
 
Teested for juniorer og nybegynnere
For at introduksjonen til golf ikke skal bli alt for hard, har vi laget en kortere bane for unge juniorer og nybegynnere. Teestedene er grønne, plasert i fairway og banelengden er kun 2750m over 18 hull. Vi råder alle som er ferske til å spille herfra i begynnelsen – rett og slett for selvtilfredshetens skyld.
Vestmork skal tilby en lang spillesesong, alltid på orginalgreener, og stenger først når vinteren for alvor banker på døren.
Greenfee for ni hull er kr.260,- og betales i butikken før spill.


18-hulls banen Østmork

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her