Treningsfasiliteter

Trackman Range
Driving rangen på Losby kan tilby gode baller, god plass, mange siktemål, noen plasser under tak, samt svært gode fasiliteter for kølletilpassing og instruksjon.

Trackman Range gir veldig gode muligheter for trening og moro på rangen! Les mer om dette her


 

Samarbeidspartner på driving rangen er AF Håndverk


Nærspillsområde
Nærspillsområdet gir deg valget mellom putting, chipping, pitching, eller bunker trening.

De aller fleste har godt av å tilbringe litt mer tid her! Her kan du få fininnstilt siktet til runden, eller bare lagt grunnlaget for en bedre sesong. Området består av en stor puttegreen og en innspillsgreen med bunkere ved driving rangen, og en stor kunstgressgreen med putte- og chippe muligheter. 
Hull 19

Mellom hull 3 og 4 på Østmork ligger hull 19, et par 3 hull på ca.125. Dette hullet benyttes som et “ekstra” hull på banen, og settes i spill dersom det foregår reprasjonsarbeider på ett av de andre hullene. Når hullet ikke er i spill, brukes det som treningshull. Her kan man spille inn fra 125m og inn -en kjempefin treningsmulighet for de som tar turen ut dit!

Putting green
Putting greenen er plassert rett ved første tee, og gir deg en siste mulighet til å finpusse teknikken før start.
På denne greenen er det ikke lov å trene innspill!
Instruksjonsrom
På drivingrangen er det også fire rom som benyttes til instruksjon om kølletilpassing. Her får man fred og ro til instruksjonstimer. Disse brukes også om vinteren.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her