Restaurant


På Losby kan vi tilby servering fra Losby Godscafé og selve restauranten i hotellet.

For de fleste golfspillere vil Losby Godscafé kanskje være det naturlige førstevalget på grunn av tilgjengeligheten og raskere tilgang til mat og drikke.

Godscaféen åpner kl.09.00 hver dag i sesongen. Der får du mat, drikke, sandwicher, kake og is. Frem til da kan man kjøpe “Golfer’s breakfast” i restauranten, eller få ‘dagens påsmurte’ i shoppen. Frokosten betaler man i resepsjonen på hotellet, og tar med seg kvitteringen inn til frokost. 

Restauranten
Nytt godskjøkken med gamle aner. Den standsmessige stemningen forsterkes i det nye godskjøkkenet, der en ild brenner stille i kakkelovnen. Her forsyner gjestene seg selv fra en rik buffet. Nybakt brød. Fisk og skalldyr, vilt og husmansskost, ost og dessert. Edle viner og destillerte dråper.

Restauranten er delt i fire stuer, Godsstuen, Familiestuen, Vinterhagen og Husmannsstuene. Intim atmosfære og særegenhet preger de fire stuene, som alle er innredet etter herregaardsstil. Stuene blir benyttet til frokost, lunsj og middagsservering, samt private selskaper og arrangmenter.

Ta kontakt med Losby Gods, www.losbygods.no, for booking og forespørsler til restauranten.

Les mer om restauranten og muligheter for servering på Losby her.

 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her