Aksjer i Losby Golfpark AS

Å være aksjonær på Losby er en investering i egen helse og trivsel! Som aksjonær får du full tilgang til et av landets beste golfanlegg, med fritt spill på begge våre baner, og suverene tilbud på det meste som tilbys. 

Aksjonærene er Losby Golfklubbs ryggrad, og bidrar til at golfanlegget kan fremstå slik vi alle ønsker at det skal framstå, og at man er sikret en fornuftig drift i fremtiden. For dette premieres aksjonærene med en rekke goder. Les mer om aksjonærgodene her.


Ikke lenger en evig forpliktelse
Å være aksjonær på Losby er ikke lenger forbundet med en evig forpliktelse som det kan være vanskelig å komme ut av. Den tiden er forbi, men for å sikre en fornuftig drift av anlegget har vi valgt å ha en oppsigelsestid på ett år. Det betyr at man kan si opp sin aksje så lenge årskontingenten for inneværende kalenderår er gjort opp. Deretter er du kun bundet til å betale neste kalenderårs kontingent, så er man fri fra alle forpliktelser. En slik oppsigelsestid er til for å sikre forutsigbarhet i driften av banen, slik at man til enhver tid er sikret best mulig forhold.

Vedtekter for Losby Golfpark AS
Rettighetsdokument (inkl.aksjeexit)


Selge aksje
Hvis du er ute etter å av hendige en aksje i Losby Golfpark AS, har du to alternativer:

1) Du kan fritt omsette denne i markedet. Du må annonsere denne, og finne ny eier selv. Det finnes flere steder å gjøre dette. Vi anbefaler finn.no.
For alle aksjer som omsettes, så må dette skjemaet for overdragelse av aksjer fylles ut og sendes til oss pr.post på medlem@losby.no

Skjema for aksjeoverdragelse i Losby Golfpark AS.

2) Du kan si opp din aksje i Losby Golfpark i henhold til retningslinjene i Rettighetsdokumentet (se vedtaket om aksje-exit).

Nytt skjema for aksjeexit 2024 kommer


Utleie/Leie av spillerett
Dersom du ønsker å ta et friår fra golf, eller er skadet en sesong, kan kanskje utleie av spillerett være et alternativ for deg som aksjeeier. Vær oppmerksom på at utleie av spilleretten gjør at du selv ikke kan spille gratis på Losby samme sesong, og at du må skaffe deg et annet medlemskap dersom du ønsker å spille golf i Norge samme sesong (med mindre du allerede har flere medlemskap).
Det er aksjeeier som er ansvarlig for å gjøre opp årsavgift og spillrettsavgift til golfklubben. Selve leieforholdet er an avtale mellom eier og leier. 

Som leietaker av en spillerett må du være oppmerksom på at du ikke har tilgang til aksjonærgodene. Ta kontakt med oss på medlem@losby.no for å få tilsendt skjema for utleie.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her