Klar for å komme i gang for alvor?

Meld deg på VTG kurs i 2018 - kurset er gratis for alle som melder seg inn i Losby Golfklubb!*

Golf kan være en fantastisk hobby – uansett alder og fysiske forutsetninger!
Man får frisk luft, mosjon, sosial omgang, og ikke minst en fritidsaktivitet man kan holde på med hele livet. Golf skaper et enormt engasjement blant flere millioner mennesker, så man skal ikke se helt bort fra at det kan være ganske morsomt også…

For å komme i gang med spillet trenger man litt hjelp. Gjennom et nybegynner kurs som heter ‘Veien til golf’ lærer man praktiske og teoretiske aspekter, samt hvordan man skal forholde seg ute på golfbanen -særlig i forhold til andre spillere. Kurset er veldig praktisk rettet, og en større del av kurset holdes ute på banen. Dette gjør at man raskere kommer i gang med spill, og virkelig får se hva golf er.

Kurset går over 12 timer, og koster kr.1995,- for voksne og kr.995,- for barn under 16.
Inkludert i kurset får du muligheten til gratis spill på 9-hullsbanen Vestmork gjennom ukentlige ‘fadder-runder’ sammen med etablerte medlemmer i klubben. Her møter du andre som er ‘ferske’ i spillet, du får muligheten til å knytte sosiale bånd og komme ordentlig i gang, samt at du får muligheten til å plukke opp noen tips om spillets gang fra noen som har holdt på en stund. Alt dette er veldig viktig for å komme i gang med golfen!
I tillegg får du treningsballer for kr.500,-. Alle kursdeltakere får et kort med treningsballer til å trene på driving rangen etter at kurset er ferdig. De som velger å melde seg inn i Losby Golfklubb med et medlemskap med spillerett, får trukket fra prisen av kurset på medlemskapet. 


  To betalende foreldre kan ta med seg et barn gratis!

 Alle kursene går kl.09.00 - 15.00 lørdag og søndag.
 Nye kurs vil bli satt opp fortløpende. Ta kontakt med oss dersom du ikke finner   noen kurs som er aktuelle for deg i listen under, eller om det er interessant å få   satt opp eget kurs for en gruppe; shop@losby.noTa gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål om å komme i gang med golf.
 

Påmelding VTG kurs

Startdato NavnPlasserLedigPåmelding
september
lørdag15. VTG #9, Lør. + søn. 09.00 - 15.0012 
  
https://losby.no