Veien til golf kurs på Losby

Nybegynnerkurset Veien til Golf er obligatorisk for alle som vil starte med golf i Norge. Meld deg på Veien til Golf kurs på Losby i 2018!

Hensikten med Veien til golf kurset er å lære man praktiske og teoretiske aspekter, samt hvordan man skal forholde seg ute på golfbanen -særlig i forhold til andre spillere. Kurset er veldig praktisk rettet, og en større del av kurset holdes ute på banen. Dette gjør at man raskere kommer i gang med spill, og virkelig får se hva golf er.

Kurset går over 12 timer, og koster kr.1995,- for voksne og kr.995,- for barn under 16.
Inkludert i kurset får du muligheten til gratis spill på 9-hullsbanen Vestmork gjennom ukentlige ‘fadder-runder’ sammen med etablerte medlemmer i klubben. Her møter du andre som er ‘ferske’ i spillet, du får muligheten til å knytte sosiale bånd og komme ordentlig i gang, samt at du får muligheten til å plukke opp noen tips om spillets gang fra noen som har holdt på en stund. Alt dette er veldig viktig for å komme i gang med golfen!
I tillegg får du treningsballer for kr.500,-. Alle kursdeltakere får et kort med treningsballer til å trene på driving rangen etter at kurset er ferdig. De som velger å melde seg inn i Losby Golfklubb med et medlemskap med spillerett, får trukket fra prisen av kurset på medlemskapet. 


  To betalende foreldre kan ta med seg et barn gratis!

 Alle kursene går kl.09.00 - 15.00 lørdag og søndag.
 Nye kurs vil bli satt opp fortløpende. Ta kontakt med oss dersom du ikke finner   noen kurs som er aktuelle for deg i listen under, eller om det er interessant å få   satt opp eget kurs for en gruppe; shop@losby.noTa gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål om å komme i gang med golf.
 

Påmelding VTG kurs

Startdato NavnPlasserLedigPåmelding
september
lørdag15. VTG #9, Lør. + søn. 09.00 - 15.0012 
  
https://losby.no