Veien til golf kurs på Losby


Nybegynnerkurset Veien til Golf er obligatorisk for alle som vil spille golf på en bane i Norge.
 
Meld deg på Veien til Golf kurs

Hensikten med Veien til golf kurset er å lære praktiske og teoretiske aspekter, samt hvordan man skal forholde seg ute på golfbanen -særlig i forhold til andre spillere. Kurset er veldig praktisk rettet, og en større del av kurset holdes ute på banen, samt på treningsfeltet. Dette gjør at man raskere kommer i gang med spill, og virkelig får se hva golf er. 
 

Kurset koster kr.1500,- for voksne og kr.750,- for barn under 16år

Du trenger ikke noe eget utstyr for å være med på kurset -du får låne det du trenger. Bare still opp i vanlige klær som du kan bevege deg i, og sko uten høye heler eller veldig høy såle, så er du klar til dyst :-)

For å spille golf på baner i Norge må du ha gjennomført kurs og medlemskap i en golfklubb. Du må ikke melde deg inn i Losby GK, men når du tar VTG her så får du veldig gode tilbud på medlemskap i klubben! Du kan velge mellom VTG medlemskap uten spilllerett, som gjør at du må betale greenfee hver gang du spiller, eller VTG medlemskap med spillerett på 9-hulls banen, og kan spille så mye du vil på denne banen. Du må selv sende en egen innmelding til klubben etter at du har meldt deg på kurs.

Alle VTG-deltakere som melder seg inn i Losby Golfklubb etter endt kurs, får tilbud om gratis ukentlig trening resten av sesongen, slik at du skal få enda mer ut av kurset ditt!

En gang i uken får du mulighet til å trene og spille sammen med likesinnede. Dette er uten tvil den beste måten å komme i gang med spillet! Her møter du andre som er ‘ferske’, du får muligheten til å knytte sosiale bånd og oppleve hva golf dreier seg om.

Her er det mye nyttig lærdom å hente -helt gratis!

Meld deg inn i Losby Golfklubb her  (åpnes i nytt vindu -de fire nederste kategoriene gjelder for VTG deltakere).


Ta kontakt med oss dersom du ikke finner kurs som passer for deg i listen under, om det er interessant å få satt opp eget kurs for en gruppe, eller om du har noen spørsmål om å komme i gang med golf.

Påmelding VTG kurs

Startdato TidNavnPlasserLedigPåmelding
august
lørdag28. 0800 - 1300VTG Kurs 2813 
lørdag28. 1400 - 1900VTG Kurs 2913 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her