Veien til golf kurs på Losby


Nybegynnerkurset Veien til Golf er obligatorisk for alle som vil spille golf på en bane i Norge.
 
Meld deg på Veien til Golf kurs

Hensikten med Veien til golf kurset er å lære praktiske og teoretiske aspekter, samt hvordan man skal forholde seg ute på golfbanen -særlig i forhold til andre spillere. Kurset er veldig praktisk rettet, og en større del av kurset holdes ute på banen, samt på treningsfeltet. Dette gjør at man raskere kommer i gang med spill, og virkelig får se hva golf er. 
 

Kurset koster kr.1500,- for voksne og kr.750,- for barn under 16år

Du trenger ikke noe eget utstyr for å være med på kurset -du får låne det du trenger. Bare still opp i vanlige klær som du kan bevege deg i, og sko uten høye heler eller veldig høy såle, så er du klar til dyst :-)

Alle VTG-deltakere som melder seg inn i Losby Golfklubb etter endt kurs, får tilbud om gratis trening hver tirsdag kl.17.00 - 18.00 fra 26.april og ut juni, slik at du skal få enda mer ut av kurset ditt!

Her får du mulighet til å trene sammen med likesinnede. Dette er uten tvil den beste måten å komme i gang med spillet! Her møter du andre som er ‘ferske’, du får muligheten til å knytte sosiale bånd og oppleve hva golf dreier seg om.

Her er det mye nyttig lærdom å hente -helt gratis!

Meld deg inn i Losby Golfklubb her 


Påmelding VTG kurs

Ingen funnet.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her