Juniorgruppa

Velkommen til Juniorgruppa på Losby!
(Sist oppdatert 6.4.2021)

På Losby har Juniorgruppa ansvar for å tilby barn og ungdom i alderen 6 til 19 år et aktivt golfmiljø med variert trening. I tillegg til svingteknikk er det lagt vekt på generelt god fysikk, balanse, koordinasjon og kondisjon.

Vi har to klare målsetninger og visjoner for vår juniorsatsning, og det er:
  • Et høyt internasjonalt nivå – i posisjon for Europa Tour, med egne spillere.
  • Golf skal være et naturlig valg for barn og ungdom i valg av idrett i vår region.

Golf er en idrett som passer barn og ungdom i alle aldre – enten man ønsker å satse aktivt eller har det som en hobby.  Hvis du har spørsmål om noe som helst, så ikke nøl med å ta kontakt med administrasjonen, trenerne eller juniorleder.
 

Juniorgolf på Losby

Losby har helt fra oppstarten i 1999 hatt både god bredde og god topp blant juniorene. Mange av Losbys spillere har vunnet både nasjonale og internasjonale turneringer, og Losby har hevdet seg meget godt i NM Lag (alle klasser).

Priser for medlemsskap finner du på denne siden: Medlemskap i Losby Golfklubb.
I tillegg til medlemskontingenten må juniorene som deltar i treningsgruppene betale en treningsavgift.
For 2021-sesongen gjelder følgende priser: 
Gruppe / alder Treningsavgift
Putt 6-8 år 0
Pitch 9-12 år 0
Drive 13-15 år  0
Ungdom 16-21 0
Team Losby (Satsningsgruppe) 13-19 år 3000

Juniorer på Losby som er aktive i en av treningsgruppene kan gå inn i ordningen hvor man får et personlig solokort til drivingrangen på Losby med ubegrenset antall baller for kr 1000,- pr kalenderår.

Juniorgolf i Norge

Junioralder i Norge er til og med året man fyller 19 år (internasjonalt er junioralder til og med året en fyller 18 år). En junior må forholde seg til 3 nivåer, Forbund, Turneringsområde (krets) og Klubb.
 

Norges Golfforbund (NGF)

Arrangerer landsomfattende juniorturneringer, og sender spillere på internasjonale oppdrag. www.golfforbundet.no
 

Turneringsområde Østlandet Øst (vår "krets")

Arrangerer regionale juniorturneringer, og har ansvar for regionslagene i aldersgruppene 6-8, 9-12, 13–15 og 16–18 år. Se mer her www.golfforbundet.no/spiller/turneringer/
 

Losby Golfklubb

Tilrettelegger trening for alle juniorene i Losby Golfklubb, turneringer for juniorene på Losby og tilgang for juniorene på våre baner.  www.losby.no er klubbens offisielle kanal i tillegg til nyhetsbrev.  Juniorene har en egen Facebookside for utadrettet informsjon, og en Facebookgruppe som er lukket og kun tilgjengelig for juniorene og deres foresatte i tillegg til trenerne.

Er du klar til å melde deg inn, finner du innmeldingsskjema her som du kan fylle inn.

Kontaktinfo klubben:

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her