Juniorgruppa

Velkommen til Juniorgruppa på Losby!

Juniorgruppa tilbyr barn og ungdom i alderen 6 til 19 år et aktivt golfmiljø med variert trening. I tillegg til svingteknikk er det lagt vekt på generelt god fysikk, balanse, koordinasjon og kondisjon.

Vi har to klare målsetninger og visjoner for vår juniorsatsning, og det er:
  • Et høyt internasjonalt nivå – i posisjon for Europa Tour, med egne spillere.
  • Golf skal være et naturlig valg for barn og ungdom i valg av idrett i vår region.

Golf er en idrett som passer barn og ungdom i alle aldre – enten man ønsker å satse aktivt eller har det som en hobby.  Hvis du har spørsmål om noe som helst, så ikke nøl med å ta kontakt med administrasjonen, trenerne eller juniorleder.

Se årets medlemskontingenter her.
 

Juniorgolf på Losby

Losby har helt fra oppstarten i 1999 hatt både god bredde og god topp blant juniorene. Mange av Losbys spillere har vunnet både nasjonale og internasjonale turneringer, og Losby har hevdet seg meget godt i NM Lag (alle klasser).

Priser for medlemsskap finner du på denne siden: Medlemskap i Losby Golfklubb.
I tillegg til medlemskontingenten må juniorene som deltar i treningsgruppene betale en treningsavgift.
For 2022-sesongen gjelder følgende priser: 
Gruppe / alder Treningsavgift
Putt 6-8 år 500
Pitch 9-11 år 1000
Drive 12-15 år  1000
U19 16-19 år 1000
Team Losby Aspirant 9-17 år 3000
Team Losby (Satsningsgruppe) 13-19 år 4000

Juniorer som er aktive i en av treningsgruppene kan for kr. 1000,- pr kalenderår få ubegrenset med baller til drivingrangen på Losby.

Juniorgolf i Norge

I Norge er man junior til og med året det man fyller 19 år (internasjonalt er junioralder til og med året en fyller 18 år). En junior må forholde seg til tre nivåer, Forbund, Turneringsområde (krets) og Klubb.
 

Norges Golfforbund (NGF)

Arrangerer landsomfattende juniorturneringer og sender spillere på internasjonale oppdrag. www.golfforbundet.no/spiller/turneringer/
 

Turneringsområde Region Innlandet (vår "krets")

Arrangerer regionale juniorturneringer og har ansvar for regionslagene i aldersgruppene 6-8, 9-12, 13–15 og 16–18 år.
Terminslista for Narvesen i vår region finner du HER 
 

Losby Golfklubb

Tilrettelegger trening og turneringer for alle juniorer i vår klubb. www.losby.no er klubbens offisielle informasjonskanal. I tillegg sender klubben ut nyhetsbrev med jevne mellomrom.  Juniorene har en egen Facebookside for utadrettet informsjon, og en Facebookgruppe som er lukket og kun tilgjengelig for juniorene og deres foresatte i tillegg til trenerne.  

Til daglig kommunikasjon til juniorer og foresatte, som innkallinger til treninger, samlinger etc. benytter vi appen Spond

Er du klar til å melde deg inn, finner du innmeldingsskjema.


Kontaktinfo klubben:


Sist oppdatert 25.03.2022
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her