Gjestespill på Losby

Velkommen til Losby!

-Booking gjøres via Golfbox, eller på booking telefon 67 92 33 40.
-Innsjekking skjer i proshop. 
-Betaling av greenfee i proshop før spill,  eller på VIPPS dersom man spiller utenfor shoppens åpningstid.
-Forhåndsbetaling av greenfee på 9-hulls banen.
-Greenfee spillere kan bestille starttid tre dager i forveien.

 
Østmork – 18 hullsbanen:
Åpen fra kl.08.00 på hverdager og kl.07.00 i helger.

Greenfee Østmork 2021:

Primetime hverdager, 15:00 – 18:00:  kr.900,-
Primetime helger og helligdager, 09:00 – 13:00:  kr.900,-
Øvrige tider:  kr.700,-

Juniorer: halv pris av ovenstående.

Gjest av aksjonær: kr.575,- 
Aksjonærer kan ta med seg inntil tre gjester til gjestegreenfee på Østmork – gjestene må sjekke inn sammen med aksjonæren i proshop.

Hastighet på spill:
På Losby har alle både tillatelse til, og blir oppfordret til, å spille utenfor tur på en sikker og ansvarlig måte for å holde god flyt og hastighet i spillet. Du trenger ikke stresse, men følg med, beveg deg når du skal, gjør deg klar mens andre slår, og vær oppmerksom på at dine handlinger også påvirker alle andre på banen denne dagen.

Barnevogn: Av sikkerhetsmessige grunner er det ikke lov å ta med barnevogn på banen.
Hunder: Det er tillatt med hund i bånd så lenge denne ikke er til sjenanse for andre spillere.
Spilletid: Forventet spilletid for en 18-hullsrunde er 4 timer.
Væravbrudd: Det blåses kun av i organiserte turneringer, så spilleren må selv følge med, og være fornuftig i forhold til været.Vestmork – 9 hullsbanen:

Greenfee alle dager  kr.300,-

Juniorer: halv pris av ovenstående.

På denne banen kan de som er medlem i en norsk golfklubb ta med seg nybegynnere som ikke har tatt Veien til Golf kurs enda. Det betyr at en nybegynner kan få oppleve spillet slik det skal være -ute på banen. Men man er altså avhengig av en spillepartner som har etablert handicap, og er medlem i en golfklubb, og kan være ansvarlig for å ivareta hastighet og sikkerhet.

Forhåndsbetaling av greenfee
Greenfee må forhåndsbetales for spill på Vestmork. Dette gjøres direkte i Golfbox, eller betales med VIPPS ved bestilling pr.telefon (for de osm ikke har Golfbox). Les mer om dette her: https://losby.no/medlemskap/vilkar-ved-bestilling.

Kleskode Vestmork: minimum sko, shorts og t-skjorte (ikke helsetrøye eller bar overkropp).
Regelen for barnevogn og hunder gjelder også her.

Vår ansvarsforsikring i If dekker det rettslige erstatningsansvar for person og tingskade som Losby Golfpark AS kan pådra seg i forbindelse med den daglige driften av banen, samt under cuper og turneringer. Den enkelte spiller har forsikring for rettslig erstatningsansvar for person og tingskade via Norges Golfforbund (medlemmer i en norsk golfklubb) eller under sin private forsikring (pay and play spillere).

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her