Medlemskap i Losby Golfklubb

 
 
Aksjonær+: kr.15.900,- 

Aksjonær: kr.9.700,-

Full spillerett -uten binding: kr.10.300,-

9-hulls medlemskap: kr.4.850,-

Medlemskap uten spillerett: kr.1.300,-

Ungdomsmedlemskap: kr.4.850,-

Juniormedlemskap: fra kr.1.300,-

(klikk på linken for mer informasjon)
(endelige priser for medlemskap i 2019 settes på årsmøtet i februar 2019)

Losby Golfklubb ønsker nye medlemmer og aksjonærer velkommen!

Vi forsøker å ha en enkel struktur på medlemskapene våre, men samtidig passe på å ha et rikholdig tilbud som dekker alle behov. De forskjellige medlemskapene er delt inn etter alder: Junior, Ungdom og Voksen. Videre er de delt inn i hvilken type spillerett som er knyttet til medlemskapet; om man ikke har spillerett -og betaler greenfee hver gang man spiller, om man har spillerett på 9-hullsbanen, eller om man har full spillerett på hele anlegget.

Tegning av medlemskap for junior har ingen bindingstid, men dersom man ikke skal være medlem neste år, er fristen for å gi skriftlig beskjed til klubben 31.12 inneværende år. Det samme gjelder for resten av disse medlemskapene; Ungdomsmedlemskap, 9-hulls medlemskap,  Medlemskap uten spillerett og Full Spillerett -uten binding. 

De medlemskapene som gir flest rettigheter på Losby er Aksjonær og Aksjonær+. Begge disse medlemskapene innebærer
tegning av en aksje. For å sikre en god, og forutsigbar, drift av anlegget, har vi valgt å sette ett års bindingstid på spilleretten som følger aksjen. Det er altså ikke lengre forbundet med noe skummelt og vanskelig å være innehaver av en golf-aksje -kun ett års bindingstid for å sikre fornuftig drift. Et års bindingstid innebærer at man forplikter seg til å betale årskontingenten for inneværende år, samt neste år, og så er man fri fra alle forpliktelser.

I menyen til høyre (på datamaskin), eller i bunnen (telefon) finner du oversikt over våre medlemskap, samt et innmeldingsskjema.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail om du har noen spørsmål til noe av dette, ring oss på 67 92 33 40, eller kontakt en av oss direkte, så skal vi svare deg på det du måtte lure på.

Velkommen til Losby!