NM 2019

Turneringskomiteen

Turneringskomiteens primære formål er å kunne gi medlemmene et tilfredsstillende og variert turneringsprogram som passer alle spillekategorier, og som bidrar til et godt, sosialt og idrettslig miljø.

Turneringskomiteen ønsker videre å bidra til å posisjonere Losby som en av Norges tre mest attraktive turneringsbaner. For å nå disse målene må komiteen inneha den nødvendige kompetanse og kunne disponere et tilfredsstillende støtteapparat.

Kjære Losbygolfere!

Turneringskomiteen gleder seg over at banene er åpnet og full drift er igang. Under ser dere  årets terminliste for klubbturneringer i 2019. Vi ønsker å få Mixed Match igang igjen, var en suksess i 2017. Vi har også gleden av å kunne arrangere NM og NM Paragolf på Losby i år.

• Søndag 19. mai starter vi sesongen med Vårspretten. Dertter finner vi følgende program:

• 20. mai: Mixed Match 2019
  • 16. juni: Foss Netto
  • 22. juni: Losby Open - Bli med på moroa!
  • 1. - 4. august: NM og NM-Paragolf
  • 11. august: Jubileumsturnering (i samarbeid med klubbkomiteen)
  • 23. august: Boeck’s Beste på Vestmork (komitemedlemmer)
  • 24.- 25. august: Klubbmesterskapene
  • 8. september: Veldedighetsturnering
  • 22. september: Godsslaget v/David Lloyd

Mer detaljert informasjon om alle turneringen vil komme på nettsidene og i GolfBox. Det viktigste nå er å få alle datoene inn i kalenderen pluss å forberede seg til årets vakreste eventyr, Vårspretten!

Mixed Match turneringen går gjennom sommeren. Vi håper på 32 påmeldte lag som i 2017 (en kvinne og en mann) og nå kan alle by opp til dans! Finn en partner du kjenner – eller spør en du kjenner litt mindre – og meld dere på i proshopen eller i Golfbox. Er du usikker kan du melde din interesse individuelt og vi prøver å sette sammen lag slik at alle interesserte kan spille.

Med 32 lag spiller vi cup over fem runder, 18 hull matchplay.
Spilleformatet er Greensomes (begge driver, deretter spiller man annen hvert slag) og vinnerne feires ved sesongslutt

Detaljert informasjon blir å få i proshopen, oversikt over resultater blir gjort kjent – det samme vil de ulike rundenes “utløpsdato”. Vi håper nok lag har meldt seg slik at vi kan starte første runde rett etter Vårspretten.

Ut av startgropen, kvinner og menn….

Vi gleder oss til en innholdsrik sommer på Losby!

Vennlig hilsen Turneringskomiteen

Kontakt Turneringskomiteen