Klubben

Karoline debuterer på LET

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 30. januar 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Spiller fire på rad i Australia

I skrivende stund er det 2 dager, 11 timer, 13 minutter og 42 sekunder til Karoline slår ut i sin første Ladies European Tour turnering, Oates Vic Open, i Barwon Heads, rett utenfor Melbourne i Australia. Du kan følge nedtellingen på Karolines webside her.

Hun skal spille fire turneringer på rad 'down under,' og går en veldig spennende tid i møte! Etter Melbourne går turen videre til Canberra, så tilbake til kysten til Bonville, og deretter Coffs Harbour, begge i NSW.

Karoline er en av hele seks norske damer som stiller til start natt til torsdag norsk tid. Hun går ut i aller første ball, kl.07.00 lokal tid, sammen med Celine Borge og Minji Kweon fra Australia. Turneringen går på to baner; Beach Course og Creek Course. Karoline og Celine skal spille første runde på Creek Course (se baneguiden til Creek Course her)før de gir seg i kast med Beach Course (se baneguiden her) på fredag.

Turneringen har et sterkt startfelt, så dette blir en fin ilddåp for de norske jentene!

Her kan du følge Karoline og resten av de norske jentene.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her