Banene

Nye åpningstider

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 22. september 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

for booking og i shoppen.

Høsten er over oss, og som vanlig medfører dette kaldere netter, mørkere kvelder og morgener, og en god del vedlikehold på banene våre -som må gjøres klare for vinteren... Vedlikeholdet har John kommet med en god oversikt over gjennom sitt nyhetsbrev (les dette her).

Vi henstiller til alle å tenke på faren for frost om morgenen når de bestiller starttider, og være klar over de gjeldene reglene i forhold til dette. Du kan lese mer om disse her.
Vi har allerede hatt tre morgener med frost her på Losby, og vi vil nå innskrenke åpningstidene litt i henhold til dette og manglen på lys om morgenen (for at banemannskapet skal komme i gang). 

Fra og med førstkommende helg vil bookingen åpne kl.09.00 om morgenen, tom. søndag 2.oktober.
Deretter vil bookingen åpne først kl.10:00 resten av sesongen. Dette vil dere se ved bestilling i Golfbox, men husk at dersom det er frost vil banen bli stengt frem til frosten letter, og de starttidene som tas av frosten vil bli kansellert!

Åpningstidene i shoppen vil bli også bli justert:
Førstkommende helg vil shoppen ha åpent kl.08: 00 - 16:00.
Uke 39: kl.09:00 - 17:00 (16:00 på fredag).
Uke 40 til banestenging: kl.09:00 - 16:00.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her