Klubben

Fare for frost!

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 16. september 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

-så var det den tiden av året igjen...

Etter en fin sesong, har vi igjen kommet til den tiden på året hvor frosten kan begynne å gjøre seg gjeldene om morgenen. I den forbindelse ønsker vi å påpeke 'spillereglene' ved frost på banen:

De dagene hvor det er frost om morgenen, er det helt opp til banemannskapet om/når banen åpner! Det er ikke opp til de som jobber i shoppen, så det hjelper ikke å krangle med dem. Selv om det ikke kjennes ut som om det burde være frost, så kan det godt være frost i bakken flere steder ute på banen. Våre banearbeidere måler temperaturen i bakken, og forholder seg til dette.

Vi henstiller derfor til våre medlemmer og gjester om å ikke diskutere om det frost eller ikke. Hvis vi ikke åpner banen så er det med god grunn! Vi holder ikke banen stengt for å være slemme -det er ingen ting vi heller vil enn å få så mange som mulig ut på banen :-)

De tidene som blir 'tatt av frosten' må dessverre utgå. Vi har ikke muligheten til å skyve på starttider, da dette vil gå ut over starttidene resten av dagen, men vi forsøker selvfølgelig å få ut alle som ønsker å spille!

*Vær også oppmerksom på at tung tåke kan medføre de samme restriksjonene på spill som frosten!

Fortsatt god høst :-)
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her