Om Losby Golfklubb

Losby Golfklubb har ca.1500 medlemmer mellom 5 og 90 år, og holder til på et av landet beste golfanlegg.

Anlegget ligger i vakre Losbydalen i Lørenskog kommune i Akershus, og består av 27 hull (18+9), driving range og gode treningsfasiliteter, samt proshop og simulatorsenter med seks golfsimulatorer for vinterbruk. I direkte tilknytning til anlegget ligger også vakre Losby Gods, et populært kurs- og konferanse hotell med 70 rom og gode fasiliteter.

Lørenskog golfklubb ble stiftet 9. september 1994, men skiftet navn til Losby Golfklubb etter av byggingen av banene hadde startet i 1997. Banene er designet av den kjente svenske arkitekten Peter Nordwall, og har huset flere store turneringer siden åpningen i august 1999, senest Norwegian Challenge i august 2013, og har holdt sin posisjon som en av de beste i landet siden den åpnet.

Losby Golfpark AS er ansvarlig for driften av anlegget, mens Losby Golfklubb er ansvarlig for idrettslig drift og utvikling.

Klubben har bemerket seg i idrettslige prestasjoner, og har hatt flere sterke spillere i sine rekker. Helt på øverste hylle har Lill Kristin Sæther bemerket seg på Ladies European Tour, og Espen Kofstad, som i 2012 ble den best rangerte norske golfspiller noen gang, på European Tour. Klubben har flere NM titler både individuellt og for lag, og sportslig satsing har en dyp forankring.

Klubben har mange aktive komiteer; Herrekomitéen, Damekomitéen, Juniorkomitéen og Seniorkomitéen tar seg av de forskjellige medlemsgruppene sammen med Turneringskomitéen og Klubbkomitéen. I 2013 ble Losby Kompagniet opprettet som en støtte for Marshall og en velkomst funksjon overfor besøkende og klubbmedlemmer. Losby Kompagniet består av ildsjeler som ønsker å bidra til at Losby fremstår på best mulig måte.

Velkommen til Losby Golfklubb!
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her