Klubben

Østmork stenger

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 12. oktober 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Siste spilledag blir søndag 18.oktober

En fantastisk golfsesong går unektelig mot slutten! Frosten har vi ikke sett noe særlig til, men det ser dessverre ut til å forandre seg denne uken.

Det er tatt en beslutning om å stenge Østmork fra og med førstkommende mandag, 19.oktober. 

Oktober har gitt oss masse nedbør, og banene er svært våte. Dette medfører selvfølgelig en god del slitasje da skadene som påføres på denne tiden av året ikke gror igjen. På grunn av dette ser vi det som fornuftig å stenge Østmork. I tillegg så ser den kommende uken ut til å bli kald, og neste uke enda kaldere! I dag, mandag 12.okt, slapp ikke frosten før kl.11.30, så vær oppmerksom på dette når dere planlegger spill resten av uken!

Vi minner om 'kjørereglene' for frost.

Det kan være verdt å merke seg at selv om yr.no, og andre værmeldere, melder en minimustemperatur på 2-3 grader, så ligger ofte den faktiske temperaturen et par grader under dette.

De store nedbørsmengdene skaper også noen utfordringer på driving rangen. Det er så vått i bakken at ballene plugger, og delvis fosvinner ned i bakken. Dette gjør det nærmest umulig plukke baller. En annen utfordring som også vil gjøre seg gjeldene på rangen, er kulden. Når frosten kommer så fryser de nyvaskede ballene i maskinen, og ingen ting kommer ut selv om man bruker aldri så mange klipp eller betalinger. Det er derfor bestemt at også driving rangen vil stenge fom mandag 19.okt. Shoppen vil følge åpningstidene til administrasjonen, og være åpen mandag til fredag kl.09.00 - 16.00.

Vi vil forsøke å holde Vestmork åpen noe lengre, men også her vil jo været innhente oss før eller senere!

Vi håper dere har hatt en fin sesong, og gleder oss allerede til neste sesong! Innendørssenteret er planlagt å åpne offisielt mandag 2.november, og alle faste bestillinger starter fra da. Det er en mulighet for at dørene åpnes noe tidligere enn dette, litt avhengig av noen tekniske detaljer, men da uten noen faste bestillinger, og kanskje noe redusere åpningstider. Vi kommer nærmere tilbake til dette i nær fremtid.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her