Nyheter

Frost!

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 31. august 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

-vi minner om reglene.

Det føles nesten grusomt å minne dere på det, men vi kommer ikke unna i år heller!

Selv om det fortsatt er tidlig, så er det en reel fare for frost i tiden som kommer. Vi krysser fingrene for at vi har masse golf igjen før den blir et hyppig problem, men har alikevell lyst til å minne om reglene ved frost:

De dagene hvor det er frost om morgenen, er det helt opp til banemannskapet om/når banen åpner. Selv om det ikke kjennes ut som om det burde være frost, så kan det godt være frost i bakken flere steder på banen!

Vi henstiller derfor til våre medlemmer og gjester om å ikke diskutere om det frost eller ikke. Tro det eller ei, frost er faktisk ikke et diskusjonstema, eller noe vi kan gjøre noe med. Er det frost så er det frost!

Hvis vi ikke åpner banen så er det med god grunn! Vi holder ikke banen stengt for å være slemme -det er ingen ting vi heller vil enn å få så mange som mulig ut på banen :-)

De tidene som blir 'tatt av frosten' må dessverre utgå. Vi har ikke muligheten til å skyve på starttider, da dette vil gå ut over starttidene resten av dagen, men vi forsøker selvfølgelig å få ut alle som ønsker å spille!

Med ønsker om en fantastisk høst!
Hilsen alle oss på Losby!
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her