Nyheter

Karoline med kjemperunde

Publisert: 1. februar 2018  av Øystein Schille  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Fulgte opp med -3 i Australia!

Karoline Lund klinte til med en runde på tre under par i andrerunden av Oates Vic Open i natt! Med det klatret hun fra delt 45.plass til delt 9. etter to runder, og er plutselig med i kampen om en topp 10 plassering i sin første turnering som profesjonell.

Kjempemoro Karoline! Fortsett slik!

Det var flere andre norske som hadde en god dag på jobb også. Marianne Skarpnord dro til med en runde på -4, og er helt oppe på andreplass på -6 totalt! Caroline Martens, som hadde en røff dag på jobben i går med +7, gikk -2 på andrerunden, og sikret seg spill i helgen. Av de norske er det bare Madelen Stavnar som ikke får spille de to siste rundene, så Norge har altså fem jenter i spill i Australia! Kjempebra!


Her kan du følge Karoline og de andre norske jentene.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Første runde

Førsterunden i Oates Vic Open er gjennomført, og Karolines liv som profesjonell golfspiller er i gang!

Etter en førsterunde på +1, og delt 45.plass, så må hun si seg fornøyd med dubuten! Det er hele 144 dame-spillere i feltet, så det er mange om beinet. I tillegg er det et startfelt på like mange herrer, så det er litt av et sirkus Karoline får være med på i sin første proff-turnering. Det spilles på tøffe baner, i vanskelige forhold -med til dels mye vind, og det er ventet så mye som 20 000 tilskuere, så dette blir moro!!

Karoline åpnet sterkt, med birdie allerede på hull nr.2, men fikk det litt tøffere på resten av front-nine, og gikk på tre bogeyer på vei mot runding. På back-nine plukket hun opp birdie på begge par tre hullene (hull 12 og 15), men gikk på en ny bogey på hull 17 -et par 5.

Det er hele 7 norske jenter som stiller til start i Oates Vic Open, i tillegg til Anders Kristiansen i herreklassen, så det norske flagget er godt representert. Best av de norske er Celine Borge, som spiller sammen med Karoline de to første dagene, og Marianne Skarpnord. De startet begge med en runde på -2, og ligger på delt niendeplass. Tonje Daffinrud gikk på par, Madelen Stavnar på +2, og Caroline Martens på +7 i sitt comeback etter et lengre skadeopphold.
Anders Kristiansen åpnet med en runde på par i herreklassen.

Turneringen ledes av amerikanske Beth Allen på -6, og Chyenne Woods på -5.


Her kan du følge Karoline og de andre norske jentene.  
QS: /klubben/karoline-med-kjemperunde