Nyheter

Fantastisk jubileumsdag!

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 23. september 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Morsom turnering og fin feiring

Rammen kunne vel knapt vært bedre når Losby Golfklubb feiret sitt 25 års jubileum søndag 22.september. En kjølig morgen med tåke ble etter hvert avløst av skyfri himmel, gode temperaturer og sprudlende humør på banen. 

Turneringen ble spilt som en scramble -selvfølgelig krydret med spesielle innslag signert David Lloyd. Blant disse kan vi nevne at man måtte slå ut med driver på hull 2, spille på det dårligste utslaget på hull 3, slå et slag fra bunker på hull 6, slå ut med putter på hull 12 og spille på det dårligste andreslaget på hull 13. Hver hull hadde egne innslag som skulle være med å gjøre runden litt mer utfordrende.

Til slutt var det hele 110 spillere som ble med på turneringen med påfølgende jubileumsfeiring i Meyersalen. Stemningen var god hele veien, og selv om resultatene ikke stod i fokus denne dagen, så skal det nevnes at vinnerlaget, Kaptein Krok's utvalgte, besto av Knut Krokan, Per Andresen, Nicklas Diethelm og Anders Aestgaard. De gikk på sterke 59 slag netto, og kanskje enda mer imponerende, 60 slag brutto!

Etter turneringen var det klart for jubileumsfeiring. Her var det en liten quiz som Johan Foss hadde laget for å snike litt historieundervisning med i arrangementet. Vi er litt usikre på om han var like fornøyd med resulatene når disse ble regnet sammen, men vi får satse på at det sitter igjen litt kunnskap hos forsamlingen. Det vinnende bordet hadde 14 av 24 mulige poeng...

Arne Heilemann, tidligere rådmann i Lørenskog  fortalte litt om prosessen med å få til gods og golf på Losby, og Finn H.Andreassen, styreformann i Losby Golfpark, holdt et innlegg hvor han blant annet dro frem det fantastiske arbeidet som er gjort på banen i år -og brukte anledningen til å gratulere daglig leder Per Kristoffersen med hans forestående 60-års dag. Dobbel klubbmester, Fredrik Jullum, imponerte med gitar og egenkomponert musikk, mens juniorleder Geir Gjelten løsnet på latterbåndene med et show som inneholdt alt fra trylling til lommetyveri. Gjelten ble imidlertid selv lurt, da han trodde han skulle lure en av juniorspillerne. Theodor With ble 'tilfeldig' plukket ut av salen, og Gjelten trodde at Theodor skulle få en ekstra oppmerksomhet. I stedet var det han selv som skulle få tildelt Cudrioprisen -en æresbevisning som deles ut til noen som gjør en spesielt god innsats for klubben! (se mer om dette i egen sak).

En super dag på alle måter, med godt humør og god stemning!

Takk til alle som bidro! 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her