First Class Golf og Aksjonærfordeler

Fordeler for aksjonærer i Losby Golfklubb


First Class Golf
First Class Golf er et samarbeid mellom Losby, Miklagard, Hauger og Gamle Fredrikstad Golfklubb. Formålet med samarbeidet er å gi aksjonærene i klubbene merverdier av betydning -både lokalt og internasjonalt.

First Class Golf fordelene er nå tilgjengelig for aksjonærer og de som tegner medlemskap med full spillerett.

FCG fordelene gir deg følgende greenfeesatser hos våre samarbeidsklubber i 2017:
Miklagard og Hauger; kr.325,-
Gamle Fredrikstad; kr.300,-


Disse prisene gjelder for alle tider utenom primetime: kl.09.00 – 13.00 lørdag og søndag (09.00 - 12.00 på Gamle Fredrikstad).


FCG Invitational 
Turneringen spilles fortsatt som en to-manns scramble. Vinnerne av hver turnering er sikret tur til Portugal, men i tillegg trekkes det også et lag fra hver klubb som får reise! Dette betyr at to lag fra hver turnering får være med på tur. Det vil være en deltakeravgift for turneringen, og en egenandel på turen til Portugal.Aksjonærfordeler på Losby

I tillegg til FCG fordelene har vi noen ekstra goder for våre aksjonærer her på Losby:

Gratis spill på Nordens beste baner
Fra 2017 er Losby Golfklubb medlem i Top Nordic Golf. Dette gir våre aksjonærer gratis spill på flere av Nordens beste baner:
Norge: Stavanger Golfklubb, Losby Golfklubb, Bjaavann Golfklubb, Miklagard Golfklubb og Tyrifjord Golfklubb (vi spiller ikke gratis på de to siste).
Danmark: Silkeborg Ry Golfklubb, Esbjerg Golfklubb, Odense Eventyr Golf og Kokkedal Golfklubb.
Sverige: Bokskogens Golfklubb, Kalmar Golfklubb, Forsgårdens Golfklubb og Vasatorps Golfklubb.
Estland: Estonian Golf & Country Club. 
Se mer her.

Gratis spill for barn/barnebarn
Aksjonærer har mulighet til å ta med seg barn og barnebarn gratis på Vestmork. Om man vil introdusere nye til spillet, eller bare ta med seg noen som er på besøk eller hjemme på ferie, så koster det deg ingen ting. Aksjonæren må spille sammen med barn/barnebarn.

Billetter for spillerett
Dersom man av en eller annen grunn ikke kan/vil benytte seg av spilleretten sin et år, har aksjonærer muligheten til å bytte denne inn i greenfeebilletter. 16 billetter fordelt på 8 til Østmork, 4 til Miklagard og 4 til Hauger. Vi har et visst antall billetter tilgjengelig til Miklagard og Hauger, så her er det førstemann til mølla.

Mulighet til forhåndsbooking av grupper
Aksjonærer får muligheten til å forhåndsbestille starttider for en gruppe. Flere og flere spør oss om muligheten til å holde av starttider til venneturneringer el. Nå gir vi våre aksjonærer muligheten til å gjøre dette. Starttider kan bestilles hverdager, og etter kl.13.00 i helgene. Tilbudet gjelder for grupper på 9 spillere eller mer. Avbestillingsfristen er 8 dager før spill, og no-show blir fakturert som full greenfee til den som foretok bestillingen.

Billigere leie av golfbil
Aksjonærer kan leie golfbil for kr.250,- pr.runde. Vanlig pris er kr.400,-

Gratis kaffe i shoppen
Aksjonærer får gratis kaffe i shoppen ved å kjøpe Losby-koppen. Det er kun denne koppen som gir rett til gratis kaffe!

Spesielle tilbud i shoppen
Noen tilbud er faste, andre dukker opp innimellom. Poenget er at det skal være en klar fordel å nyte godt av disse tilbudene! Redusert pris på simulatorspill Aksjonærer spiller billigere simulator på vinterstid. Formiddag: kr.225,- (vanlig pris kr.275,-) Ettermiddag: kr.325,- (vanlig pris kr.375,-)
Alle køller - 10%

 

Vi håper alle får en fin sesong her på Losby!