Spill turneringer i Trackman

I Trackmans turneringssystem kan man spille turneringer -både lokalt og internasjonalt.

Med jevne mellomrom legger Trackman ut turneringer i systemet sitt. Disse kan hvem som helst være med å spille, over hele verden, og det koster ingen ting ut over det du betaler for å leie simulatoren. Det eneste som kreves, er at du laster ned Trackmans app, og reistrerer en bruker der (se en hjemmelaget bruksanvisning for dette i pdf'en nederst på siden).

Når du har appen, bruker du denne til å logge inn på simulatoren du spiller på, og resultatene legges inn automatisk. Alt du trenger å gjøre er å logge inn på simulatoren med en QR kode eller pin, trykke Tournaments, og sette i gang. Åpne turneringer vil være tilgjengelig for alle som logger seg på en Trackman simulator, mens andre kan være invitasjonsturneringer, og vises bare hvis den som logger på har registrert seg som deltaker.

Vi på Losby har også egne turneringsserier for både herregruppa og seniorgruppa, og om ikke lenge kommer det også en turneringsserie hvor damegruppa skal invitere damespillere fra andre klubber til en månedlig turnering. Dette er turneringer hvor man må være invitert for å delta (alle herrespillere og seniorspillere i Losby Golfklubb skal ha fått invitasjon til disse).

Vi kommer også til å sette opp andre turneringer gjennom vinteren, som vil være åpne for alle, så følg med!

Se mer om justering av handicap i Trackman her.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her