Hvordan du kan bruke systemet

Trackman er et fantastisk system -både til spill og trening!

Spille baner
Her kan du altså hvilken bane, hvilket teested, hvilket vær, osv. osv... Systemet er forhåndsinnstilt med det vi anser som hensiktsmessige innstillinger, men du står selv fritt til å justere på disse.
Om du vil logge deg inn og spille med handicap, eller om du bare vil gå en runde for moro skyld, er helt opp til deg selv!

Trackmans banebibliotek utvider seg fortløpende, og inneholder nå over 300 baner! I snitt legges det nå til 3 nye baner hver måned, så i stedet for å legge ut en egen oversikt over banene som er tilgjengelig her på siden, så anbefaler vi at du tar turen til Trackmas egne sider for å se hvilke baner du kan spille.

På selve simulatoren finner du selvfølgelig også oversikt over alle banene, med oversikt over hvor vanskelige de er. Her kan du blant annet filtrere et søk på baner etter vanskelighetsgrad, testeder, om banen er spilt på en Tour

 

Trening
For deg som vil trene anbefaler vi:

Driving range: akkurat hva det høres ut som. En range som lar deg sikte mot et mål som du selv bestemmer avstanden til. Målet har to sirkler; en som gir PGA Tour snitt på avstand til pinnen på akkurat den avstanden du velger, og en som gir det samme for en 15 hcp.

Target Practice Range: lar deg velge avstand hvor du slår mot en green. Her kan du velge mellom flere fastsatte avstander, men du kan også flytte ballen til et hvilket som helst sted på området, og slå mot et hvilket som helst mål -på akkurat den avstanden du ønsker. Du kan også stille inn vindstyrke og -retning.

On Course Practice: lar deg plassere ballen hvor du vil, på et hvilket som helst hull, på valgfri bane. Det være seg utslag, innspill, bunker, chip, eller inne på greenen. Du kan selvfølgelig flytte ballen til forskjellige steder på det valgte hullet akkurat som du vil. Du kan også stille inn vindstyrke og -retning.

Shot analysis: For deg som vil ha mest mulig tall og data, se film av svingen din, og eventuelt lagre resultatene fra treningsøkten for å 'studere' hjemme. Mye brukt av bedre spillere og trenere.

Spill
Systemet har mange forskjellige spill. Flere av disse er myntet på de yngste spillerne, mens andre kan spilles av hvem som helst. Closest to pin, Longest drive (Hit it), Capture the flag og Bullseye, er alle konkurranser man kan sette opp og spille med en eller flere spillere.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her