Baner du kan spille

Trackmans banebibliotek utvider seg fortløpende, og nye baner legges til hyppig. I snitt legges det nå til 3 nye baner hver måned, så i stedet for å legge ut en egen oversikt over banene som er tilgjengelig her på siden, så anbefaler vi at du tar turen til Trackmas egne sider for å se hvilke baner du kan spille.

På selve simulatoren finner du selvfølgelig også oversikt over alle banene, med oversikt over hvor vanskelige de er. Her kan du blant annet filtrere et søk på baner etter vanskelighetsgrad, testeder, om banen er spilt på en Tour

 
For deg som vil trene anbefaler vi:

Target Practice Range: lar deg velge avstand hvor du slår mot en green. Her kan du velge mellom flere fastsatte avstander, men du kan også flytte ballen til et hvilket som helst sted på området, og slå mot et hvilket som helst mål -på akkurat den avstanden du ønsker. Du kan også stille inn vindstyrke og -retning.

On Course Practice: lar deg plassere ballen hvor du vil, på et hvilket som helst hull, på valgfri bane. Det være seg utslag, innspill, bunker, chip, eller inne på greenen. Du kan selvfølgelig flytte ballen til forskjellige steder på det valgte hullet akkurat som du vil. Du kan også stille inn vindstyrke og -retning.

Shot analysis: For deg som vil ha mest mulig tall og data, se film av svingen din, og eventuelt lagre resultatene fra treningsøkten for å 'studere' hjemme.


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her