Simulator - Europas største Trackman simulatorsenter

Trackman Virtual League 2023

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 17. november 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Starter 1.desember...

1. desember starter Trackman sin andre sesong av Virtual League, en serie med 5 månedslange turneringer, og fine premier!
Og best av alt, du trenger ikke en gang vinne for å sikre deg hovedpremien -den trekkes blant deltakerne. Ut over selve simulatortiden er det er gratis å være med i turneringen.

Her konkurrerer man med spillere fra hele verden i brutto slagspill -men deltakerne deles inn i hcp grupper, slik at man konkurrerer mot spillere i samme kategori. Du laster ned Trackman app'en, lager en profil, skaffer deg et hcp (ved å spille minimum 2 x 9 hull mens du er logget inn), så er du klar til å melde deg på. Resultatlistene vil hele tiden være tilgjengelig direkte i appen. 

Se hvordan du skaffer deg app'en og lager en profil her.

Hver måned kan man spille to runder på den gjeldene banen, og det er kun den beste som teller i turneringen, men hver turneringsrunde du spiller gir det et 'lodd' i trekningen av hovedpremien; en langweekend for to til Casa de Campo i den Dominikanskje Republik med all inclusive, tre runder golf, og tilpassing av et fult sett fra Titleist til vinneren.

Les mer om premiene her.

Det er bare å begynne å spisse formen :-)

Du kan lese mer om selve turneringen på Trackmans sider.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her