Nyheter

Spill golf hele året på Losby

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 29. januar 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

-fantastiske treningsmuligheter i et av landets beste simulatoranlegg!

Flere og flere får øynene opp for å spille simulatorgolf -og da er det hyggelig at vi på Losby har et av de aller beste tilbudene i landet!

Prøv det du også! Det er morsomt og sosialt, og gir super golftrening!

Bestill simulatortime


Et topp moderne simulatorsenter med hyggelig atmosfære, kombinert med verdens beste teknologi, skaper suverene rammer for vintergolf! Her finner du seks simulatorer med Trackman soft- og hardware, som er regnet for å være et av de aller beste systemene for simulatorspill.


Her kan du lese testen som Norsk Golf gjorde, som kåret Trackman til det beste simulatorsystemet.
 
Mulighetene som ligger i dette systemet er rett og slett helt fantastiske, og kan være med å gjøre ventetiden frem til ny sesong atskillig mye kortere for en ivrig golfer! Her kan du få umiddelbar tilbakemelding på de fleste aspekter ved svingen din, og finpusse på akkurat det du trenger å trene på. Hvis du trenger hjelp med justeringene, så er våre instruktører selvfølgelig klare til å gi deg kyndig veiledning, uansett hvilket nivå du er på, slik at du er klar til sesongstart.

Selvfølgelig er ikke simulatorspill bare trening, men også en veldig morsom og sosial aktivitet. Hver vinter besøkes senteret av vennegjenger, firmaer og klubbgrupper som benytter simulatorspill som et sosialt samlingspunkt når snøen laver ned.

Senteret er åpent for alle som ønsker å spille.

Bestill simulatortime
 
Her kan du trene på de aspektene som er viktig for akkurat din sving.

 
Simulatorgolf er morsomt og sosialt.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her