Simulator - Europas største Trackman simulatorsenter

Simulatorsenteret åpner

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 20. oktober 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

''Soft opening'' fra onsdag 21.okt kl.14.00

I lys av det fine høstværet vi har fått, har vi bestemt å åpne simulatorsenteret fra og med kl.14.00 i morgen, onsdag 21.oktober. Bookingen åpner i dag, tirsdag 20.okt., kl.12.00.

Senteret vil kun være åpent til kl.20.00 på hverdager frem til mandag 2.november når vi åpner for fullt. I starten vil all betaling foregå på VIPPS, og elektroniske billetter kan ikke brukes. Faste bestillinger starter fom mandag 2.november.

Vi kan glede dere med mange fine oppdateringer i Trackmans system, og mange nye baner! I tillegg har vi oppgradert våre projektorer, som gir et betydelig bedre bilde enn tidligere!

Vi gjør oppmerksom på at smittefaren forbundet med korona viruset medfører en del spesielle regler som alle må gjøre seg kjent med før de kommer:

Generelt:
-Syke personer må holde seg hjemme!
-Kun 2 spillere pr. simulator! Ingen tilskuere.
-Alle må desinfisere hender ved ankomst.
-Alle må registrere seg ved ankomst gjennom I'm here. Scann QR kode ved ankomst, og registrer navn, tlf.nr og hjemkommune for smittesporing. Neste gang går dette automatisk, og du trenger ikke fylle inn info.
-Alle må holde minst 1 meters avstand.
-Spillerne må forlate innendørssenteret før neste gruppe slippes inn. Det betyr at brukere må forlate innendørssenteret senest 5 minutter før hel time. Ny gruppe slippes inn presis på hel time.
-Stolene må stå med minimum 2 meters avstand.
-Det er ikke tillatt å bruke sofagruppen for opphold.
-Antall personer inne i innendørssenteret må ikke overstige 15 personer. Ikke opphold deg unødvendig i lokalene.

Mat og drikke:
-Ingen matservering i senteret inntil videre. Det kommer løsning for bestilling via mobiltlf.
-Drikke er tilgjengelig på kaffe- og brusautomat som blir desinfisert min. en gang pr.time.

Utstyr:
-Bruk av felles utstyr er ikke tillatt. Hver spiller må kun bruke eget utstyr. Det gjelder golfkøller, golfballer, pegger osv. Hver spiller må ha egne gummipegger som ikke skader lerretet (selges i senteret).
-Ikke ta alle køllene ut av bagen og plasser de opp mot veggen i simulatoren. De skal bli i bagen under spill.
-Berøringsskjermer må tørkes av før og etter bruk. Det oppfordres til at kun 1 person betjener skjermen, alternativt må skjermen tørkes av etter hver bruker.


Velkommen til ny simulatorsesong på Losby!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her