Nyheter

Golfserie.no

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 22. oktober 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vinterserien på simulator -vinn tur til Spania!

Vinterserien for lag i simulatorgolf, arrangert av golfserie.no, spilles på Losby Golfklubb f.o.m.ca 1 desember 2019 t.o.m. 1 april 2020 med forhåndsbooket terminliste.

Bli med å kjempe om plass i mesterfinalen i Spania

Lag
Et lag i golfserie.no må bestå av to spillere samt minst en registrert reserve.Laget kan være et bedriftslag eller et vennelag.
Spillerne får tildelt et innendørs hcp (golfserie.no – hcp kort) før sesongstart. Innendørs hcp settes til 70% av utendørs hcp.

Divisjoner / Avdelinger simulatorspill:

Det deles opp i divisjoner etter fjorårets resultater med 8 lag i eliteserien, 16-24 lag i 1 divisjon og 16-32 lag i 2 divisjon.. Nye lag starter i den laveste divisjonen. Alle avdelinger består av 4 -8 lag. Hvert lag får  6-7 matcher i seriespillet.
Vinner og nr. 2 etter endt seriespill i eliteserien møtes til divisjonsfinale. Vinneren av divisjonsfinalen i eliteklassen går direkte til vinterseriefinalen i slutten av mars. Hver avdelingsvinner i 1 divisjon og 2 divisjon går til egen divisjonsfinale. Divisjonsvinnerne i 1 og 2 divisjon går til vinterserie semifinalefinale, hvor vinneren går til vinterseriefinalen i mars. Vinneren av vinterseriefinalen blir vinterseriemester 2019/2020.

Vinneren av vinterserien får plass i Mesterfinalen i Spania
Vinterseriemesteren går til mesterfinalen (utendørs) i Spania oktober 2020.
De to dårligste lagene  i i hver avdeling rykker ned en divisjon til neste års vinterserie. De to avdelingsvinnerne i 1 og 2 divisjon rykker da opp en divisjon til neste års vinterserie.

Terminliste og simulatorleie.
Golfserie.no utformer en terminliste i forkant av seriestart. Alle matcher i golfserie.no er forhåndsbooket på golfsenterne.
Alle matchene spilles på kveldstid mandag-torsdag, men det er mulig å flytte matcher dersom noen av dagene ikke passer.
Simulatorleie må betales av den enkelte spiller/lag på vanlig måte ved ankomst banen.

Hver match avvikles med 2,5 timer simulatorleie.30 minutter oppvarming + 2 timer match.
Match kl.17.30 – 19.30 eller 20.00 – 22.00
Oppmøte for de som ønsker å varme opp er henholdsvis kl.17.00 og kl.19.30
Hver spiller betaler kr. 200,- pr. match (2 timer match + 30 minutter oppvarming). Betales på golfsenteret.

Spillform:
Vinterserie ”Netto slag”. 0 – 54 hcp / 100% innendørs hcp (70% av utendørs hcp ved innendørs sesongstart) på hver av de to spillerne på laget.

Vinn plass i mesterfinalen i Spania
Vinterseriemesteren går til «Mesterfinalen» i Spania i oktober/november 2020, hvor fly, opphold og golf er dekket av Golfserie.no og Golfbreaks.com.

PÅMELDINGSFRIST : 25 november 2019
Deltakeravgift  : Kr. 2.500,- pr. lag. (I tillegg kommer simulatorleie pr. person pr. match)

Meld på lag her

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her