Senior

Trygve Torgersen vant sesongoppkjøringen

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 30. november 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Neste mandag starter ''alvoret''!

Seniorgruppa har gjennomført 5 testrunder gjennom november for å bli kjent med Trackman systemet, og få etablert innendørs handicap. 
Etter disse fem rundene, eller riktignok bare fire med tellende resultat, er det Trygve Torgersen som står igjen på toppen av resultatlista med totalt 247 poeng. På plassene bak finner vi Geir Spanli, med 222 poeng, og Finn Bogegård med 207 poeng.

Du kan se topp 20 her.

Neste mandag starter året simulatorturnering for alvor! :-)
16 runder, fra mandag 6.desember til mandag 28.mars. Hver runde spilles mandag kl.10.00 - 14.00, med unntak av romjulsuken.

Som vanlig er det påmelding i Golfbox fra uke til uke.
Meld deg på den første turneringen mandag 6.desember her

Husk at du også må laste ned Trackman appen og registrere en bruker her. Se denne bruksanvisningen hvis du lurer på hvordan. Etter at du har gjort dette, må du også melde deg på turneringsserien i Trackman systemet. Dette gjør du bare én gang for hele serien. Påmelding fra uke til uke gjøres i Golfbox, men du MÅ være registrert som deltaker i Trackman for å få registrert resultat;

Det er dessverre ikke mulig å melde seg på via link, så alle seniorer vil motta en e-post med invitasjon til turneringen. Klikk 'Go to tournament' i e-posten du mottar, logg inn med din bruker, og klikk 'Join tournament'.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her