Senior

Simulatorturnering for seniorgruppa

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 23. november 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Siste testrunde går mandag 29.november.

Vi er godt i gang med test-serien vår på fem turneringer, og siste går mandag 29.november

Påmelding i Golfbox til mandag 29.november.

Vi kjører en testturnering gjennom november slik at vi får testet systemet, og blitt varm i trøya, før vi kjører på for full med sesongturneringen i desember. Med det nye systemet er det en del ting som må være på plass før man spiller:

Før spill
-Alle som skal være med MÅ laste ned Trackmans app på telefonen, og lage en bruker. Dette er veldig enkelt, og fremgangsmåten kan sees i bruksanvisningen nederst på siden. Legg inn 75% av utendørs hcp og bruk samme e-post adresse som i Golfbox, slik at invitasjonen lenkes til riktig bruker.

-Alle som skal være med MÅ melde seg på turneringen i Trackman via denne linken: https://trackman.page.link/6fPzi
Dette gjøres etter at man har registrert en bruker i appen. Klikk på linken og logg deg inn med brukeren du lagde i app'en, og klikk 'Join tournament'.
Dette trenger man bare gjøre én gang for hver turneringsserie, så dette må altså gjøres når man blir med på oppvarmingsturneringen som går i november, og så på nytt når vi starter sesongturneringen i desember. Å melde seg på via denne linken betyr ikke at man må spille alle rundene, eller at man er påmeldt spill i noen av ukene -bare at man er interessert i å være med. Hvilke uker man vil spille bestemmer man selv, akkurat som tidligere ved å melde seg på i Golfbox.

-Vanlig påmelding i Golfbox. Dette for å ha kontroll over antallet deltakere fra gang til gang. Gebyr for hver enkelt turneringsrunde betales ved påmelding i Golfbox.

Når man kommer og skal spille
-Vær innlogget i Trackman appen (denne trenger man egentlig ikke logge ut av i det hele tatt).

-Scan QR koden på den maskinen man skal spille på, og start turneringen. Vent til alle som skal spille har kommet og logget inn før man starter turneringen.

Det er satt opp en Order of Merit, og poeng deles ut i henhold til antall deltakere i hver enkelt runde. Alt dette går automatisk i Trackman.


Handicap

Etterhvert som man spiller, vil man få et innendørs handicap som oppdateres automatisk for hver runde man spiller som innlogget. Ved registrering av bruker i Trackman legger man inn 75% av sitt vanlige utendørs handicap. På denne måten starter man å spille på dette, men så vil systemet automatisk justere, og gi hver spiller et innendørs hcp.

Som dere ser så er det litt som skal være på plass, men det meste er såpass enkelt, at vi tror dette skal gå rimelig knirkefritt!
Det er veldig viktig at man sørger for å ha disse tingene på plass FØR man møter opp for å spille turnering, slik at man unngår unødvendig venting før spill! 

Påmelding i Golfbox til mandag 29.november.


Ta kontakt hvis du har noen spørsmål rundt noe av dette.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her