Senior

Seniorsesongen på Losby

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 14. april 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Planleggingen er i gang

Hei alle seniorgolfere!

Vel overstått påske.  Golf sesongen nærmer seg og vi i seniorgruppa jobber med programmet for sommeren 2021.
Mange av oss er forhåpentlig vaksinert før sesongen starter, men uansett vil vi forholde oss til Covid-19 regler, slik at alle over 50+ er velkommen til å spille med oss i trygge omgivelser.

Vi foreslår å kjøre en sosial turnering første onsdag i måneden, og ellers vanlig slagspill de øvrige onsdagene.  Har du noen ønsker/forslag til turneringsform, så send mail til noraness@online.no.

Vi er pr. idag 3 i seniorkomiteen (Nora, Jan og Finn) og vi trenger minimum ett medlem til.  Send mail til Nora hvis du vil hjelpe til med å arrangere våre ukentlige turneringer.  Opplæring i Golfbox vil bli gitt.

Vi ønsker også flere damer på våre onsdagsturneringer og ønsker tilbakemelding fra dere damene om hva skal til for at dere vil spille med oss.

I år har vi meldt på 7 lag i lagserien til Norsk Seniorgolf. 2 damelag og 5 herrelag. Laglederen får tilsendt informasjon om puljer og spilleform straks det e klart.

Vi håper på tidlig start og en lang golfsesong denne sommeren og ser frem til å møte dere alle igjen.

Hilsen
Seniorkomiteen

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her