Nyheter

Seniorene koste seg i finværet onsdag 20. mai.

Av: Ronny Engen  |  Publisert: 22. mai 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

32 spillere koste seg i kontinuerlig sol og flott bane.

Riktignok var det fortsatt litt kald vind på morgensiden, men også den ble varmere etter hvert.
 
På grunn av koronarestriksjoner, spilte vi også denne runden med løpende start fra hull 1, med fulle 4-flighter.
 
Det stilte 5 damer denne gang, og suverent best ble Nora Helene Ness med netto score på 72 slag. 2. plass fikk Bente Hoff med 81 slag, og så fulgte de tett bak.
 
Blant herrene var det veldig tett i toppen. Hans Christian Nordtorp vant med 75 slag netto. Øivind Rødsrud fikk samme antall slag, men hadde høyere handicap. 4 spillere fikk 76 slag, men Geir Spanli gikk av med 3. plassen på grunn av handicap.
 
De vedlagte bildene viser at spillerne hadde nødvendig avstand både under spillet og etterpå. Det er Øivind Rødsrud, Finn Bogegård og Reidar Rune Larsen som spilte sammen med undertegnede. 

Neste runde 27. mai: Shotgun kl. 0900 og premieutdeling
Da har vi fått lov til å spille med shotgun utslag kl. 0900, og en samling etter runden med premieutdelinger for de tre rundene som da er spilt. MEN HUSK KORONA-PÅLEGGENE. Først og fremst at vi må holde minst 1 meter avstand til hverandre, også under premieutdelingen.
 
Hilsen Hans Jakob Rommetvedt (Turneringsleder)

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her