Senior

Seniordag 25.9

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 26. september 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Årets siste hcp-tellende runde

Jørund Lie (midten) vant dagensturnering foran Øyvind Rødsrud (h) og Geir Spanli (v)
Seniorenes nest siste

Dagens turnering var den siste Hcp-tellende runden for i år. Et godt høstvær ga forholdene gode forutsetninger for godt spill. 30 seniorer stilte til start og ga hverandre god konkurranse. Det  ble spilt netto slag. På toppen av listen finner vi 2 spillere med -1 som måtte skilles på hcp. Vinneren ble Jørund Lie med 71 slag. På andre plass Øivind Rødsrud også med 71 slag men ble slått med høyere hcp. Deretter var det 2 spillere med 72 slag, hvor Geir Spanli hadde lavest hcp og tok da tredjeplassen foran Kjell Gudbrandsen.
Beste damespiller i dag ble Kari Kristensen med netto 81 slag. Kari tok også nærmest pinnen på hull 8.

Seniorene gjorde opp sesongen med den siste hcp-tellende runden for i år. OoM og beste spiller for 2019 etter stableford poeng. Før dagens runde var det jevnt mellom flere spillere hvor det skilte bare noen få slag den ene eller andre veien. Det var nødvendig for de fleste å forbedre sine resultater for å beholde eller forbedre sin posisjon. Vinneren av årets OoM ble Jørund Lie som forbedret sitt resultat med 6 poeng, og endte på 212 poeng. Det gjorde at han holdt unna for Øivind Rødsrud som også forbedret sitt resultat med hele 9 poeng og endte på 210 poeng. Han gikk fra 5 plass til andre plass bare 2 poeng bak vinneren. Geir-Inge Bjarmann forsvarte sin tredjeplass med godt spill og endte med forbedret resultat med 2 poeng og sluttpoeng 207.
Årets beste damespiller i OoM seniorturneringene ble Bente Hoff som totalt endte på 7 plass.

Gratulerer til alle.

Dagen ble avsluttet med samling og servering av pølser, noen flere trekkepremier og litt oppgraderte premier.

Vi har en turnering igjen onsdag 2 oktober hvor vi spiller med 4 valgfrie køller inkludert eventuelt putter. Alle spiller da fra 48.