Nyheter

Seniordag 13.mai

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 18. mai 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Startet sesongen med frost og minusgrader

Seniorgruppa hadde sin oppstart 13. mai og spilte netto slag.

Dagen startet med minusgrader og frost på Losby, men vi fikk klarsignal fra Per og første ball gikk ut som planlagt kl. 09:00.
I dag var også D-dag for registrering av score direkte på telefon. Per sørget for opplæring før start og registreringen ute på banen var enkel og rask.   Bortsett fra et par små korrigeringer fungerte dette veldig bra.  Det er ett godt hjelpemiddel for turneringsledelsen, og vi vil bruke dette systemet videre.
 
Vinner av dagens turnering var Jon Reutz som gikk på netto par.  Det samme hadde også Per Sannes, men høyere hcp enn Jon ga han en 2 plass. Bjørn Edwardsen kom på 3 plass med +1, samme score som beste beste dame, Bente Hoff.
I dag stilte 6 damer til start, og vi håper at flere damer vil komme og spille sammen med oss.

Premieutdeling for de første turneringene vil vi ta i slutten av mai, hvis og når Corona reglene gir oss mulighet til å samle større grupper .

Seniorene har plass til 40 deltakere i neste turnering.  Det er netto slagspill, slik at max antall slag på ett hull, er hullets index pluss 5.  Vi spiller med Coronaregler satt av Norges Golfforbund.

Betaling av startkontingent skjer ved påmelding. Etteranmeldelser kan ikke godtas.
Vi håper at alle som spilte i dag, også vil spille igjen neste uke, ses på Losby 20 mai forhåpentligvis med litt varmere vær!
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her