Nyheter

Så var det slutt

Av: Ronny Engen  |  Publisert: 28. september 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Seniorenes sesongavslutning 26. september samlet 31 spillere til start på årets siste stableford turnering.

Så var det slutt for i år.
 
Det startet med en sur vind og overskyet, men etter hvert kom solen frem og varmet noe, men vinden var absolutt i spill .
 
Det ble jevnt i toppen av resultatlista, med dagens vinner Øivind Langård med 37 poeng foran Åge Løkken med 36 poeng, Tore Johnny Wold med 35 poeng og Geir-Inge Bjarmann med 35 poeng.
Det var satt opp 2 hull med nærmest pinnen, her var Gunnar Kjelberget på hull 2, og Geir Spanli på hull 10 nærmest.
 
Det var også siste dag for å forbedre OoM. Før dagens turnering var stillingen at Øivind Langård ledet med 186 poeng, foran Raymond Nakkeid med 182, Reidar Rune Larsen med 180 og Arild Johansen med 176 poeng. Ingen kunne rokke ved Øivind Langård som forbedret sin posisjon med 1 poeng og endte på 187 poeng. Raymond Nakkeid holdt sin andreplass foran Reidar Rune Larsen og Arild Johansen.
 
Det ble en fin avslutning på sesongen med servering av pølser på terrassen ved innkomst, premiering av dagens turnering og kåring av årets beste stablefordspiller i Order of Merit. Gratulerer til Øivind.  Undertegnede takker samtidig for å ha mottatt Cudrioprisen for 2018 og det var overraskende og hyggelig  når Johan i den anledning serverte en kjempegod bløtkake til alle.
 
Seniorkomiteen takker for en fin sesong og håper vi ser de fleste av dere også neste år.
 
Seniorkomiteen
Jan S.Larsen
 
  
QS: /senior/sa-var-det-slutt