Senior

Påmelding til Norsk Seniorgolfs (NSG) Lagserie 2021

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 5. februar 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

-en morsom og sosial turneringsserie for seniorer

NSG Lagserie Match er blant de mest underholdende og sosiale turneringene vi har i seniorgolf. Losby har de siste årene stilt med 4 lag, 1 damelag og 3 herrelag. I år blir det noen endringer i reglene og puljeinndelingen for at flere klubber skal få stilt flere lag.
 
Puljeinndelingen for NSG-lagserie i 2021:
Klasse Pulje Maks tildelte slag
 
MIX
A Basert på hcp 10,9
B Basert på hcp 17,9
C Basert på hcp 36,0
DAMER A Basert på hcp 14,9
B Basert på hcp 36,0
 
For å gjøre det enklere å kunne stille ett eller flere lag, har NSG laget et regelverk som åpner for at en spiller kan delta på inntil to lag.
 
Kampopplegget blir som tidligere med en fourballmatch og to singlematcher. Poeng som tidligere for første 9 og siste 9.
Avdelingsvinnere vil i likhet med tidligere år, bli invitert til finalespillet som i år 28-29 august. Det bør være ca 6-8 spillere på hvert lag for å sikre at det er nok spillere til å gjennomføre turneringen.
 
NB!! Du må være medlem av Norsk Seniorgolf før turneringene starter for å delta i Lagserien.  Er du medlem av NSG, arrangeres det også en rekke andre turneringer som du kan delta på. Sjekk ut NSGs hjemmeside for mer informasjon om NSG: https://seniorgolf.no/
 
Hvis du er interessert i å delta eller har spørsmål om Lagserien, send en mail til jan-ja3@online.no med innformasjon om:
Navn
Mailadresse
Tlf.nr.
Hcp
Hvilken pulje du ønsker å delta i
 
Påmeldingsfrist: 20. februar
 
Jan Jacobsen
Klubbkontakt NSG for Losby GK
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her