Senior

NSG Lagmesterskap 2021

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 17. august 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Mange gode plasseringer for lagene fra Losby

Det var ikke bare juniorene fra Losby som var i aksjon i helgen. Det var en aktiv helg for seniorene våre også. Norsk Seniorgolf arrangerte Lagmesterskap i tre forskjellige klasser. På bildet ser vi damene som forsvarte Losbys ære i 2.divisjon avd. A på Hakadal med en flott 3.plass!!

I 1.divisjon var det knyttet spenning til om herrelaget fra Losby skulle greie å komme seg tilbake på toppen av pallen. Losby vant denne divisjonen tre år på rad fra 2017 - 2019. Det hele så veldig bra ut etter første dag for laget med Tom Selmer, Anders Hoen, Stig Rune Jacobsen, Harald Nordseth og Eivind Sydtskow. Etter fourball runder på 67 (Jacobsen og Selmer) og 68 (Nordseth og Hoen), lå de helt opp på 2.plass, bare slaget bak lederne fra Bjaavann. 
Dessverre så ble det litt for mange slag i søndagens singlematcher. Totalt endte Losby på en fin 4.plass, bare ett slag bak pallen.

Her kan du se resultatene fra herrenes 1.divisjon på Kongsvinger.

I 2.divisjon steppet damene fra Losby opp, og sikret en flott 3.plass! Berit Opøien, Kristin Berg, Susanne Nor og Bente Mari Kristiansen kom inn på +97 slag. Etter første dag lå damene også på 3.plass, bare tre slag bak de to lagene i teten, men på singlerundene på søndag dro de to i front fra. Heldigvis holdt våre stand mot de som kom bakfra, godt hjulpet av dagens beste singlerunde fra Kristin Berg med 86 slag på søndagen! Gratulerer!!

Her ser du resultatene fra dameklassen på Hakadal.

Herrene i 2.divisjon, Simen Kamfjord, Helge Mikalsen, Øivind Rødsrud og Ivan Sekulic, kom på 10.plass på totalt +34. I denne klassen var det tett mellom lagene. Bare tre slag mindre ville flyttet dem fem plasser oppover leaderboarden.

Her ser du resultatene fra herreklassen på Hakadal.

I 3.divisjon på Mørk Golfklubb fikk vi nok en god prestasjon. Losby herrene, representert ved Kjell Gudbrandsen, Geir Spanli, Tore Johnny Wold og Oddbjørn Hollen, kunne innkassere en fin 3.plass.

Her ser du resultatene fra herreklassen på Mørk GK.

Gratulerer så mye til alle sammen med flott innsats!!


Herrelaget som spilte 2.divisjon på Hakadal: fv. Øivind Rødsrud, Simen Kamfjord, Ivan Sekulic og Helge Mikalsen. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her