Senior

NSG Lagmesterskap 2020

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 17. august 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Pallplass i alle divisjoner!

Damelaget i 2.divisjon på Kongsvinger gjorde en strålende jobb, og kom på 2.plass!
Norsk Seniorgolfs Lagmesterskap ble avholdt i helgen, og Losby tok godt for seg med pallplass i alle divisjoner!

Dessverre klarte ikke herrelaget i øverste divisjon å forsvare tittelen sin for tredje gang på rad, etter å ha vunnet de tre siste årene. Harald Nordseth, Anders Hoen, Stig Rune Jacobsen og Tom Selmer måtte gi tapt for Nøtterøy med minst mulig margin i Larvik! 
Losby ledet etter dag 1, men etter singelmatchene var lagene helt likt på slag. Når dette skjer går man til den fjerde beste singelrunden (som ikke telles med i resultatet) -også her var det likt. Da sier reglene at man går til beste singelrunde, og her var Nætterøy ett fattig slag bedre enn Losby, og våre gutter måtte 'ta til takke' med sølvet denne gangen.
Selv om de sikkert er skuffet over å ha vært så nær, så må det være lov å gratulerer med god innsats!

Her kan du se resultater fra herrer 1.div. på Larvik.


I damenes 2.divisjon på Kongsvinger ledet også Losby etter første spilledag. Kristin Berg, Kari Kristensen, Bente Mari Kristiansen og Lena Thorén var ett slag bedre enn Skjeberg, men måtte dessverre gi tapt når regnskapet ble gjort opp etter singelmatchene på søndag, men var veldig godt fornøyd med en flott andreplass!
Gratulerer!!

Her kan du se resultater fra damenes 2.div. på Kongsvinger.

 
Herrelaget i 2.div. fikk det tøft på Kongsvinger.

Herrelaget på Kongsvinger fikk det litt tyngre enn damene, og måtte nøye seg med 14.plass. Eivind Sydtskow, Oddbjørn Hollen, Reidar Ness og Helge Mikalsen gjorde så godt de kunne, men en litt trøblete første dag ble dessverre fulgt av en trøblete søndag også, og da er det vanskelig å hevde seg. Vi er sikre på at de kommer sterkere tilbake!

Herrelaget på Hakadal gjorde en kjempejobb!

I tredjedivisjon på Hakadal ble det nok en pallplass på Losby. Herrelaget, bestående av Ivan Sekulic, Kjell Gudbrandsen, Tore Johnny Wold og Geir Spanli, gjorde sine saker godt, og lå i delt ledelse etter første spilledag.  Når scorene skulle telles opp etter singelrundene på søndag, kunne de juble for pallplass etter en fin tredjeplass!!

Her kan du se resultater etter herrenes 3.div. på Kongsvinger. 


Gratulerer så mye, og takk for flott innsats til alle sammen!!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her