Nyheter

Norgesmestere 2019

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 19. august 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

For tredje året på rad!

Vi gratulerer Losbys 1.divisjonslag med sitt tredje Norgesmesterskap på rad!

Tom Selmer, Anders Hoen, Harald Nordseth og Stig Rune Jacobsen var best av alle på Drammen Golfklubb i helgen, og sikret seieren tre slag foran Miklagard, og fire slag foran Oslo GK. To fourball runder på lørdagen, hvor Losby gikk begge på 73 slag (+2), og fire singlematcher på søndagen, med tellende scorer på 75, 76 og 81 hold til det tredje norgesmesterskapet på rad.

Gratulerer så mye!!


Det var ikke bare i 1.divisjon at Losby slo godt fra seg. Herrenes 2.divisjonslag, med Terje Wiik, Oddbjørn Hollen, Eivind Sydtskow og Per Fredheim, spilte på Hakadal. Her spilte regnet en stor rolle, og alt spill på lørdagen ble kansellert. Dermed var det søndagens singlerunder som ble tellende. Losby endte likt med Drøbak Golfklubb på +22 totalt, og dermed ble også den fjerde runden tellende. Her var Drøbak hakket vassere, og gikk av med seieren.

Losbys damelag spilte også på Hakadal, og endte på en høyst respektabel tredjeplass etter totalt +63 slag. Med dette var de bare slaget bak Hauger på sølvplass, og tretten slag bak Grønmo som vant.

Herrene hadde også et lag i tredjedivisjon på Atlungstad. Her stilte Kjell Gudbrandsen, Geir Spanli, Peter Erik Kolstad og Tore Johnny Wold. Etter totalt +35 endte de på en strålende andreplass, kun slått av laget fra Hakadal.

Gratulerer med strålende innsats alle sammen! En seier, to andreplasser og en tredje må jo kunne klassifiseres som å bite veldig godt fra seg!!


Her finner du resultater fra alle divisjonene. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her