Senior

Informasjon til alle over 50 i Losby Golfklubb

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 20. juni 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Litt forandringer i juni

Nå har vi nettopp startet sesongen for 2022 og vårsemesteret går raskt mot slutten.  Vi får med oss 3 turneringer til i juni.
På siste turnering antydet vi en bestball turnering med frokost.  Denne skulle gå av stablen den 22 juni.  Men en liten oppsummering i ettertid, viste at det akkurat den uken skulle være en større konferanse på hotellet, og ingen spisemuligheter for oss.

Dermed bråsnudde vi og byttet om på de to siste turneringene.  Programmet fremover blir som følger:
15 juni, Slagspill – Shotgun kl 09:00 og startavgift kr 61  
22 juni, Slagspill – Shotgun kl 09:00 og startavgift kr 61
29 juni, Bestball med frokost, startavgift kr 195.  Felles frokost på hotellet fra klokken 08:00.  Inkludert i prisen er egensmurt matpakke og startavgift. Vi har shotgun start kl 09:30.

Her håper vi at mange kommer, siden dette er den andre sosiale sammenkomst siden pandemien.  Meld dere på, kom og del frokosten med oss før vi alle går ut for å spille.  Vi og spesielt Nora håper at noen av seniorene kan ta med sin kone på denne runden med Bestball.  

Velkommen til våre turneringer – det er plass til flere!
Hvis det er interesse for å spille i juli, vil vi også i år arrangere juli turneringer for dere som tilbringer sommeren hjemme. Tommel opp på dette innlegget i FB, vil gi oss en formening om interessen.

Kom gjerne med forslag til ulike spilleformer: slag+5/stableford/texas scramble/3 køller og en putter/flaggturnering (krever løpende start). Match internt i ballen? Bruk kommentarfeltet i Facebook.

Oppstart etter ferien vil bli onsdag 3 august.

Finn, Sigmund og Nora
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her