Nyheter

Endelig senior!

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 26. mars 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Velkommen til en ny generasjon seniorgolfere!

"Endelig"- er det mange dame og herre golfere som sier det året de fyller 50. Nå kan jeg få det like gøy med golf som de andre seniorene.

Som medlem i NORSK SENIORGOLF kan du delta på deres over 100 turneringer på landsbasis i sesongen. I tillegg får du et fordelskort som gir deg inntil 50% rabatt på spill ved mange av landets golfbaner samt andre fordeler og tilbud. Mer informasjon finner du her.

I tillegg kommer klubbens rikholdige seniorprogram som du finner under seniorsidene på Losby.no.


NSG Lagserie 2019
Losby vil melde på flere lag i NSG lagserie for 2019. Vi som deltok på dette i fjor hadde en masse flotte opplevelser på golfbanen. Vi traff mange hyggelige golfere fra andre klubber til spennende matchplay.

Losby har over 600 seniorspillere med etablert handicap som alle er kvalifisert til deltagelse. (Medlemskap i Norsk Seniorgolf må tegnes).

NSG Lagserie spilles fortrinnsvis i avdelinger med 4 klubber pr avdeling med geografisk tilhørighet. Klubbene har anledning til å stille flere lag.   Det er 4 spillere på hvert lag. Til dette ønsker vi deg som liker å spille match, uavhengig av handicapnivå. Damer og herrer spiller på samme lag i mixed klasse og det er i tillegg egen serie for damene. Nytt av året er at vi spiller med fullt hcp, det betyr at alle skal ha lik mulighet i matchplay selv med høyt hcp.

Utfyllende informasjon om lagserien 2019 finner du her: NSG lagserien.

Lagpåmelding skjer i slutten av mars.

Vi må ha tilbakemelding innen 29. mars fra de som er interessert i å delta på våre klubblag for sesongen 2019.  Gi samtidig beskjed om du har anledning til å spille på dagtid, ditt medlemsnummer i NSG og ditt handicap.


NSG Norgesmesterskap for lag

NSG Norgesmesterskapet for lag spilles i august. Losby stiller i 1. ,2. og 3. divisjon i  herreklassen og 1. og 2.Divisjon damer. Dette er en bruttoslag konkurranse og vi stiller med våre beste spillere. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette.

med golfhilsen
Assisterende klubbkontakt NSG – Losby GK
Kjell Gudbrandsen og Peter Kolstad

kolstad@datslok.com
kjell.gudbrandsen@gmail.com


  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her