NM-Junior-2022

Pål klarte det ingen har klart før han!

Av: Ronny Engen  |  Publisert: 27. juni 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Foss Netto ble lørdag arrangert med god deltagelse på herresiden, men kun få damer.

Strålende vær og strålende spillere i Foss Netto på lørdag. Foss Netto er klubbens kåring av beste netto spiller hvert år. Turneringen har vært arrrangert siden 2001. Alle som vinner får et "napp" i vandrepremien.

Før denne turneringen var det kun 2 spillere som hadde vunnet 2 ganger tidligere, Johan Foss og Pål Sundsby. Siden Johan ikke stilte til start var det kun Pål som hadde mulighet til å ta trofeet med seg hjem for godt. Og Pål storspilte og klarte nettop det, selv om det var helt jevnt helt til de siste hullene. Mats Bakkland, ny i klubben i 2021, kjempet hardt og var i ledelsen flere ganger, men måtte til slutt se seg slått på dårligere Hcp. Begge endte runden på - 6 slag. Jarle Kriatiansen tok 3. plassen 3 slag bak disse.

Nytt av året var egen dameklasse. Denne ble vunnet av Nora Helene Ness på + 3 slag. Erzsebet Fæster tok 2. plassen kun ett slag foran Camilla Sundsby på 3. plass.

På det øverste bildet ser vi fra venstre:
Camilla Sundsby, Mats Bakkland, Nore Helene Ness, Pål Sundsby, Erzsebet Monika Fæster og Jarle Kristiansen.
På det nederste bilde er opphavet til turneringen, Johan Foss og Lisbeth Foss også med.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her