Lag-NM junior 2023

Bo på Losby Gods under Lag-NM for junior

Av: Ronny Engen  |  Publisert: 25. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Under Lag-NM for junior i år kan dere bo på Losby Gods, et historisk hotell og spisested.

Strategisk plassert på et av Norges beste golfanlegg ligger et hotell- og konferansesenter i tilknytning til den over 160 år gamle hovedbygningen. Godset ble restaurert og påbygget i 1997-1999 og åpnet i september 1999. Hotellet inneholder 70 værelser, restaurant, selskapslokaler, bar, og 16 møterom i varierende størrelse. Hotellet er omkranset av to golfbaner, en 9-hulls og en 18-hulls bane.
Losby Gods ligger 20 minutter fra Oslo sentrum, 30 minutter fra Oslo lufthavn Gardermoen og kun 10 minutter fra Lillestrøm og Norges Varemesse.
Et historisk sus av lange tradisjoner ligger som et slør av svunnen tid over det som engang var et storgårdsamfunn på Losby. Losby er historien om trelasthandelens oppgangs- og nedgangstider, om kjente Christiania-borgere, rekreasjon, selskapeligheter, gjestfrihet og jaktutflukter, men også om hardt arbeidende husmenn og tjenestefolk. Her kan du lese mer om historien om Losby Gods.

Hotellet holder samme priser på overnatting som de hadde i fjor;
Per døgn i enkeltrom inkl. frukost (for 1 person) NOK 1650,-
Per døgn i dobbeltrom inkl. frukost (for 2 personar) NOK 1800,-
Tillegg for 3. person inkl. frukost NOK 900,-

I utgangspunktet kjøpes mat og drikke i cafeen på dagtid eller restauranten på kveldstid.

Kode for booking er GOLF2023

Førstemann til mølla
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her