Nyheter

Vel overstått Norgesmesterskap

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 6. august 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Masse skryt til både bane og gjennomføring

En travel helg er over, og Losby Golfklubb kan se tilbake på et svært godt gjennomført Norgesmesterskap!
Banen fikk veldig mye skryt, og arrangementet ble knirkefritt gjennomført! Turneringsleder Ronny Engen, Duncan og banegutta og alle de frivillige gjorde en fantastisk jobb, og laget et Norgesmesterskap vi kan være stolte av!

I løpet av uken var det Kjendis NM med 24 deltakere, NM med 141 deltakere, Uoffisielt NM i Unified Golf med 16 deltakere, NM i Paragolf med 21 deltakere og NM i Footgolf med 62 deltakere, så det var full fart på Losby hele uken. Ekstra hyggelig er det selvfølgelig når tilbakemelding fra spillerne er så positive som de har vært! Banen høstet veldig mange komplimenter, og det ble lagt merke til at det var lagt opp til litt ekstra rundt selve spillet også, med musikk på drivingrangen og første tee, samt telt fra flere sponsorer som delte ut både proteinbarer og drikke til spillerne. Losby Gods hadde satt sammen egne menyer for hver dag, og betjente arrangementet knirkefritt! 

Hyggelig var det også å samle flere arrangementer under ett, med samlet premieutdeling til slutt ved President i Norges Golfforbund Marit Wiig.

En stor takk til alle frivillige som var med å bidro til at turneringen ble så bra som den ble, publikum som møtte opp for å se, og til alle spillerne! Takk for en fin turnering, og gratulerer så mye til alle vinnerne!


Norsk Golf har produsert en film som oppsummerer helgen. 

Her finner du resultater fra NM for damer og herrer

Her finner du resultater fra NM Paragolf og NM for døve
Her finner du resultater fra uoffisielt NM Unified Foursome

Her finner du resultater fra NM i Footgolf

Etter hvert kommer det en bildekarusell fra hele uken, men inntil da har vi lagt ut et lite utvalg av bilder tatt av Simen Engen: 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her