Nyheter

Våre beste kvinner og menn i Lag-NM

Av: Ronny Engen  |  Publisert: 23. juli 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi er stolte av våre beste kvinner og menn som gjorde det meget bra i helgens Lag-NM på Miklagard.

Karoline Lund, Henriette Eidsæther Syr, June Bolme, Karine Bolme, Fredrik Hansen Jullum, Atle Ruden, Max T. Hartmann, Sebastian Eidsæther Syr og Herman Huus representerte Losby Golfklubb på en fremragende måte, assistert av vår kaptein og pro Hasse Ohlsson.
 
Jenten spilte stødig hele veien, anført av en meget god Karoline. Likevel er det imponerende hva de andre jentene fikk til. Henriette har gått skadet i mer enn et halvt år og ikke spilt mye i 2018. Søstrene Bolme har ikke spilt turneringer på dette nivået siden Mid-am 2017, og det da som single spillere og ikke på et lag. 
 
Etter 2 Foursome matcher og 2 fourball matcher lå vi på andre plass, kun bak Stavanger, etter to dager. I søndagens singler stilte vi med kun 3 spillere. Det betød at alle spilleres score ble tellende. I denne runden ble Oslo og Sola for gode og vi endte til slutt  på en flott  fjerde plass. Dette er meget bra gjennomført jenter.
 
Våre gutter startet litt vel forsiktig, eller som en av de sa, dette var flaut. Etter + 6 og +8 i Foursome matchene, totalt +14 for laget, var det imponerende alt etter dette. 
 
Fra å ligge nede på fjortende plass etter første runde kjempet de seg helt opp til en meget sterk åttende plass og +1 etter 5 runder med golf.
 
Miklagard GK var helt suverene og vant Herreklassen med scoren -44.  Stavanger tok pokalen i Kvinneklassen med scoren -17.
 
Det betyr at det blir tur til Stavanger neste år for å knive om de gjeveste  ...
 
  
QS: /klubben/vare-beste-kvinner-og-menn-i-lag-nm