Klubben

Spill simulatorturnering på Losby!

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 2. desember 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Åpne turneringer i brutto og Stableford

Som flere av dere har fått med seg, så er vi i gang med å bruke Trackmans eget turneringssystem i simulatorsenteret.

I den forbindelse ønsker vi å teste interessen for å spille turneringer på simulator gjennom vinteren.

Vi har satt opp to åpne turneringer som vil gå fra og med i dag, 2.desember, og ut desember; en brutto slag-, og en Stableford turnering. Hver uke spilles det en ny bane, og resultatene samles i en Order of Merit, som til slutt gir oss en sammenlagtvinner.

Den første uka går fra i dag, torsdag 2.desember, og tom neste søndag, deretter går hver runde søndag til søndag

Alle kan være med!! Uansett klubbtilhørighet, ferdighetsnivå, eller eventuelle andre begrensninger du eventuelt måtte sette på deg selv :-)

Alle spiller i samme klasse -herrer fra herretee, og damer fra dametee. Man kan spille så mange runder man ønsker hver uke for å forbedre resultatet sitt, og man kan følge med på resultatene underveis ved å logge inn med brukeren sin i Trackman.

For å spille disse turneringene må man laste ned Trackman app'en og opprette en bruker i denne. Deretter må man logge inn med denne app'en når man kommer for å spille.

Se en hjemmelaget 'bruksanvisning' for dette her.

Hvis du er usikker på hvordan du skal komme i gang med spillet, får du hjelp i simulatorsenteret når du kommer og skal spille. Du bestiller spilletid på simulator på vanlig måte.

Det koster ikke noe ut over vanlig simulatortid å delta i turneringen!


I år arrangerer Norges Golfforbund, for første gang, NM i simulatorgolf. Les mer om dette her

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her