Klubben

Sesongturneringer på simulator

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 7. november 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Snart braker det løs -og alle medlemmer kan være med!

På Losby er vi så heldige å ha vårt eget simulatorsenter -med den beste teknologien tilgjengelig!

Hver vinter har vi sesongturneringer for både senior- og herre-gruppa, samt at damegruppa spiller fast en gang i uka.

Damene møtes hver mandag kl.19.00 - 22.00, med påmelding i Golfbox. En gang i måneden kjøres det turnering, hvor damer fra andre klubber også inviteres.

Herreturneringen blir Klubbturneringen -akkurat som utendørs, så er nå herrenes turnering åpnet for alle som ønsker å delta: Losby Klubbturnering 23/24. Både denne og seniorturneringen kan spilles akkurat når det passer deg, men felles for begge er at de også har et sosialt aspekt, hvor det settes opp en fast tid, slik at flere kan møtes og spille sammen.

Seniorgruppa spiller mandags formiddag kl.10.00 - 14.00.
Herregruppa spiller tirsdag kl.16.00 - 19.00 og 19.00 - 22.00

Dersom disse tidene ikke passer, eller du ønsker å spille på andre tidspunkter, står du helt fritt til å gjøre dette -bare pass på disse punktene:

-Man må motta en invitasjon på e-post fra Trackman for å delta.
Denne sendes ut til alle medlemmer i Losby Golfklubb tirsdag 14.november. Eksisterende app-brukere vil også få opp invitasjonen under 'My Tournaments' i appen. Har du ikke fått invitasjon på e-post 14.november? Sjekk 'søppelpost', og kontakt oss på info@losby.no dersom du ikke finner den der eller i appen.
-Man må ha lastet ned Trackman app'en og opprettet en profil for å kunne delta.
-Man må melde seg på turneringsserien i Trackman før start.

For de som ønsker å delta på den oppsatte runden på mandag/tirsdag, må man også melde seg på i Golfbox hver runde, slik at man får reservert plass og betalt. Dersom man spiller på en annen tid, trenger man ikke melde seg på i Golfbox -bare bestille simulatortid og logg inn.
-Man må ha spilt minimum 2 hcp-tellende runder innlogget i systemet for å komme på resultatlisten. 
Disse rundene kan spilles når som helst -bare man er logget inn i Trackman, slik at man får registrert hcp. Man blir i den hcp gruppen man er i ved oppstart av turneringen, så det er lurt å ha flere runder registrert, slik at hcp er så riktig som mulig.
-Det er de 10 beste rundene gjennom vinteren som teller på Order of Merit.
-Det spilles én Major-turnering hver måned som gir doble poenger på Order of Merit.


Seniorturneringen:
2 klasser: 
HCP +18 - 12,9
HCP 13 +

Herreturneringen:
3 klasser:
HCP +18 - 5,9
HCP 6,0 - 12,9
HCP 13 +

Ikke nøl med å bli med -simulatorgolf er både nyttig og moro!
Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål til noe av dette -det er helt sikkert detaljer vi har glemt å ta med her som kan være nyttige. 

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her