Klubben

Sebastian endelig på start igjen!

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 15. september 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Ledreborg Palace Golf Masters 16.-18.9

Onsdag 16.september starter Ledreborg Palace Golf Masters i Ledreborg utenfor Roskilde, med Sebastian Eidsæther Syr på start -endelig! Sebastian skal spille to uker på rad. Etter Ledreborg drar han videre til Gotland for å spille Visby Open by Destination Gotland, 22.-24.sept.

Det har ikke blitt så mange turneringer for Sebastian i år, men han fikk allikevel brynet seg litt tidligere i måneden. Han stilte til start i Bama Green Mile Pro-Am, en firmaturneirng hvor arrangøren også hadde invitert et godt knippe av noen av de beste spillerne i landet. Denne turneringen endte like godt me delt seier for Sebastian, etter en runde på -4, så mye kan tyde på at han har noe på gang! Etter å ha startet med bogey og dobbelbogey (hull 12 og 13, hans to første for dagen), gikk han -7 på resten av runden. Bak seg på listen hadde han spillere som Eirik Tage Johansen, Espen Kofstad og Jarand Ekeland Arnøy.

Vi ønsker Sebastian lykke til, og håper dere følger ham!

Følg Ledreborg Palace Golf Masters her

Følg Visby Open by Destination Gotland

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her