Klubben

Østmork åpner!

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 7. mai 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Fredag 10.mai kl.10:00

Booking åpner i Golfbox onsdag kl.12:00
I tiden fremover vil banen åpne for spill kl.10:00 hver dag, og bare være åpen for medlemmer som har spillerett på Østmork.

Det blir 5 provisoriske greener den første tiden. Spiringen har ikke kommet helt slik vi hadde håpet, og dette gjør at vi har hatt litt stillstand i veksten de siste dagene. Som dere snart nok vil legge merke til, så er det stor forskjell på hvordan de forskjellige delene av banen har håndert vinteren!

Hull 15, som har ligget under plastdekke også i vinter, er bortimot strøken. Dessverre er det flere av de andre greenene  som ikke har klart seg like bra, og som ikke er sterke nok til å tåle trafikk enda.  Hull 19 spilles i stedet for hull 2, mens 3 og 4 får provisoriske greener. Det gjør også hull 12, 14 og 18.

Banen vil ikke være handicaptellende inntil videre. Ballplassering på hele spillefeltet.
Som dere sikkert skjønner, så er banen litt svakere enn vanligvis ved åpning. Derfor trenger vi litt hjelp fra dere medlemmer for å få den 'opp og stå' så raskt som mulig!

Styr unna de mest tynnslitte områdene!
-prøv så godt dere kan å holde dere unna de områdene som tydelig sliter. Ikke gå rett over tynnslitte områder på og rundt greenene. Banen er ikke handicap tellende uansett, så det gjør heller ikke noe å flytte ballen.  
Reparer nedslagsmerker!
Legg tilbake oppslått torv!
Rak etter deg i bunkeren, og legg raken tilbake i bunkeren i spilleretningen!

Vi vil holde løpende øye med hvordan banen håndterer trafikk, og vil styre denne deretter.

Velkommen til ny sesong!


Hull 3 er ikke klart for spill...


Det er heller ikke hull 4

Mens hull 15 ser veldig bra ut!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her