Klubben

Ombygging av driving rangen

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 12. oktober 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Prosessen er i gang

Den trøblete sesongen vi snart har lagt bak oss, tvinger etterhvert frem en del utbedringer av anlegget vårt. En av de første tingene vi forsøker å ta tak i, er driving rangen. Ekstremværene har stått i kø gjennom sesongen, og har etterlatt så store erosjonsskader at vi blir tvunget til å fremskynde alle planer som tidligere har vært lagt for driving rangen.

Rangen har vært stengt i flere periode i år -rett og slett fordi det har vært for vått. Baller har plugget, og det har vært umulig å samle baller. Slik ønsker vi ikke å ha det på Losby!

Prossessen for utbedring er satt i gang, og entreprenør og banearkitekt er i gang med arbeidet for å gi oss en bedre løsning. Dette innebærer bedre drenering og utforming av rangen slik at vannet ledes i oppsamlingskummer og videre bort, samt et nytt topplag for bedre drenering av overflaten og en bedre utforming av selve rangen. Dette er et stort prosjekt, og vi er fortsatt avhengig av godkjenninger fra kommunen før arbeidet kan starte, men håpet er at vi kan komme i gang allerede i høst, og få ferdigstilt ny driving range i mai 2024. 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her