Klubben

Nyhetsbrev fra banen 03.05.24

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 3. mai 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi sikter mot å åpne Østmork neste uke!

Hei alle medlemmer!

I dag åpnet vi Vestmork for sesongen, og det er fantastisk å se golfere tilbake på banen -spesielt med det fantastiske været vi har!

Begge baner har kommet langt i løpet av de siste dagene. Selv om overflatene våre ikke er helt der vi ønsker dem enda, så ser vi god fremgang. Greenene blir klippet på 5mm, og fairway og rough har fått årets første klipp på Vestmork.
Vi vil fortsette å gjødsle greenene ukentlig og klippe dem jevnlig, slik at de gror sammen skikkelig. Vi håper været fortsetter, slik at denne prosessen kan bli så rask som mulig.

Planen vår er å åpne Østmork mot slutten av neste uke. Greenene blir bedre dag for dag, men det vil nok mest sannsynlig være nødvendig å åpne med noen provisoriske greener i en periode. Vi kommer tilbake med en oppdatering om dette i starten av neste uke.

Siden det er begynnelsen av sesongen ønsker jeg å komme med en sterk oppfordring til dere alle; vær så snill å reparere nedslagsmerkene deres, legg tilbake oppslått torv, og legg rakene tilbake i bunkeren etter bruk!
Dette bør være vanlig 'skikk og bruk' for alle golfere, men vi ser at det trenges en påminnelse en gang i blant...

Helt til slutt vil jeg også nevne at det kan bli nødvendig å vanne i løpet av dagen dersom det varme været fortsetter. Vi skal selvfølgelig forsøke å gjøre dette uten å forstyrre spillet mer enn strengt tatt nødvendig, men ønsker likevel at dere skal være oppmerksomme på det.

Ha en fantastisk helg alle sammen!

Hilsen Jonny og bane-staben
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her